Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2014. március 22., szombat

Találkozás Edittel

Nem szabad szó nélkül elmenni amellett, hogy sikerült összehoznom egy találkozót Edittel, blognevén Phannal. Régóta terveztük a találkozót, de nekem valahogy nagyon nehezen jött össze, hogy odaérjek Veszprémbe, pedig járok arra évente jópárszor.
Szóval végre összehoztuk a randinkat, még a vihar sem tartott vissza minket:-D Beültünk egy veszprémi kávézóba, beszélgettünk, kávézgattunk, nagyon gyorsan elszaladt az a másfél óra. Jó érzés, hogy most már egy arcot is tudok kötni Edit blogjához. Sokat gondolkodtam mielőtt találkoztunk, hogy mióta is nézem a blogját. Végül beugrott, hogy a 3 csaj a tengerparton képe óta (2009.). Mint kiderült tengerpart nincs is rajta, de a három hölgy kalapostul tényleg sétálgat.... :-DD Érdemes hozzá bármikor benézni, mert fontos, hogy ÉL a blogja, vagyis rendszeresen vezeti és mutat sok szép újat, ami kikerül a villámtűje alól, vagy újabb és újabb ékszereket. Nagyon szimpatikus, kedves embert ismertem meg Editben, örülök, hogy sikerült végre találkozni. Legközelebb viszem a sok-sok félkész munkám is a találkozónkra:-D
Kaptam sok-sok ruhát Marikának és a fiúknak. Nameg kaptam egy újságot, amit már vagy ezerszer átnyálaztam.
Ha nem lennék totálisan RR ellenes, akkor most tagokat toboroznék ehhez a mintához! Muffinok, szinesek, vidámak, nagyon tetszenek.


5 megjegyzés:

  1. Jaj, Dóri Te is tudsz hű de gyors hímző lenni. A kiállításra ripsz-ropsz elkészült a hölgy. Képzeld, mióta a mintát megkaptam tőled kétszer futottam neki a szalagok begyűjtésének, ezidáig sem ment.

    VálaszTörlés
  2. Dóri! Köszönöm a kedves sorokat!
    Remélem, máskor is tudunk találkozni, majd legközelebb is viszek neked valami szép magazint. :)

    VálaszTörlés
  3. Hu, ezekbe a muffinokba én is beneveznék, ha nem lennék én is RR ellenes. Soha többet RR, még igy is itt van Judité, amit meg kéne csinálnom, de a mintát sem találom hozzá...

    VálaszTörlés
  4. Köszi Beáta!
    Edit! Hozz hímzéseket, amiket nézegetünk! Magazint előre is köszi:-DD
    Mariann! Melyik minta kéne?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Sand Dollar kéne. Neked megvan még? Át tudod küldeni?

      Törlés