Gyerkőceim életkora

2014. március 24., hétfő

Még készen sincs de...

Tudom-tudom, még készen sincs a Babaköszöntőm és én már azt nézegetem, hogy mit is kezdjek utána. Már nem tudom melyik blogon láttam kész csupa gyöngy Mirabiliákat... Pénteken nem volt főnökünk és nagyban cincogtunk a csajokkal. Blogokat nézegettem. Sokat. Egyikről ugrottam a másikra. Egy külföldi blog volt ami annyira megtetszett, az tuti, de sajnos nem emlékszem már rá, hogy kié. Sokat és gyorsan hímzett egyszerre a csajszi, több Mirabiliája is fut egyszerre. Naná, hogy rögtön én is végignéztem a Mirabilia oldalát, hogy miket is tudnék most azonnal de iziben elkezdeni:-D A rend kedvéért össze is gyűjtöttem mind, ami MOST tetszik. Ide fel is teszem a képeket, már csak azért is, mert tuti, hogy nem Mirabilia lesz a következő áldozat, meg azért is felteszem, hogy ha 5 év múlva erre járok lássam, hogy mennyit változott az ízlésem.


9 megjegyzés:

 1. Ezek nagyon szépek! A 9. fehér ruhás nekem is megvan. Ajándékba kaptam , kb a derekáig kész, aztán a sok fehér, meg a rengeteg fekete 15.-ös gyöngy cseppet elriasztott. A virágok meg kész sincsenek, majd csak mosás vasalás után, mert fogós a fonal azt mondták.

  VálaszTörlés
 2. Szia Kata!
  Az nekem is megvan, csak még nem álltam neki. De nagyon-nagyon tetszik. És igen, annak állati pici gyöngyei vannak, ráadásul feketét, igazi szemrontós!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát Dóra az én szemem már kész:-( Szürke hályogom van, várom majd mikor jegyeznek elő , de az sem most lesz:-(

   Törlés
 3. Múltkor, mikor beszélgettünk, galád módon elfelejtettem, hogy van egy megkezdett munkám. Amit Katától kaptam, a nagy Lanarte kép.

  VálaszTörlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 5. Ezekből az egyiken én is elgondolkodtam. Pokoli meló mind és szebbnél szebbek. Rajta! Én örömmel fogom kísérni.

  VálaszTörlés
 6. Mindegyik gyönyörű szép minta, remélem egyszer azért meghímzel egyet-kettőt belőlük!

  VálaszTörlés