Gyerkőceim életkora

2014. március 22., szombat

Találkozás Edittel

Nem szabad szó nélkül elmenni amellett, hogy sikerült összehoznom egy találkozót Edittel, blognevén Phannal. Régóta terveztük a találkozót, de nekem valahogy nagyon nehezen jött össze, hogy odaérjek Veszprémbe, pedig járok arra évente jópárszor.
Szóval végre összehoztuk a randinkat, még a vihar sem tartott vissza minket:-D Beültünk egy veszprémi kávézóba, beszélgettünk, kávézgattunk, nagyon gyorsan elszaladt az a másfél óra. Jó érzés, hogy most már egy arcot is tudok kötni Edit blogjához. Sokat gondolkodtam mielőtt találkoztunk, hogy mióta is nézem a blogját. Végül beugrott, hogy a 3 csaj a tengerparton képe óta (2009.). Mint kiderült tengerpart nincs is rajta, de a három hölgy kalapostul tényleg sétálgat.... :-DD Érdemes hozzá bármikor benézni, mert fontos, hogy ÉL a blogja, vagyis rendszeresen vezeti és mutat sok szép újat, ami kikerül a villámtűje alól, vagy újabb és újabb ékszereket. Nagyon szimpatikus, kedves embert ismertem meg Editben, örülök, hogy sikerült végre találkozni. Legközelebb viszem a sok-sok félkész munkám is a találkozónkra:-D
Kaptam sok-sok ruhát Marikának és a fiúknak. Nameg kaptam egy újságot, amit már vagy ezerszer átnyálaztam.
Ha nem lennék totálisan RR ellenes, akkor most tagokat toboroznék ehhez a mintához! Muffinok, szinesek, vidámak, nagyon tetszenek.


5 megjegyzés:

 1. Jaj, Dóri Te is tudsz hű de gyors hímző lenni. A kiállításra ripsz-ropsz elkészült a hölgy. Képzeld, mióta a mintát megkaptam tőled kétszer futottam neki a szalagok begyűjtésének, ezidáig sem ment.

  VálaszTörlés
 2. Dóri! Köszönöm a kedves sorokat!
  Remélem, máskor is tudunk találkozni, majd legközelebb is viszek neked valami szép magazint. :)

  VálaszTörlés
 3. Hu, ezekbe a muffinokba én is beneveznék, ha nem lennék én is RR ellenes. Soha többet RR, még igy is itt van Judité, amit meg kéne csinálnom, de a mintát sem találom hozzá...

  VálaszTörlés
 4. Köszi Beáta!
  Edit! Hozz hímzéseket, amiket nézegetünk! Magazint előre is köszi:-DD
  Mariann! Melyik minta kéne?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Sand Dollar kéne. Neked megvan még? Át tudod küldeni?

   Törlés