Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2014. március 24., hétfő

Még készen sincs de...

Tudom-tudom, még készen sincs a Babaköszöntőm és én már azt nézegetem, hogy mit is kezdjek utána. Már nem tudom melyik blogon láttam kész csupa gyöngy Mirabiliákat... Pénteken nem volt főnökünk és nagyban cincogtunk a csajokkal. Blogokat nézegettem. Sokat. Egyikről ugrottam a másikra. Egy külföldi blog volt ami annyira megtetszett, az tuti, de sajnos nem emlékszem már rá, hogy kié. Sokat és gyorsan hímzett egyszerre a csajszi, több Mirabiliája is fut egyszerre. Naná, hogy rögtön én is végignéztem a Mirabilia oldalát, hogy miket is tudnék most azonnal de iziben elkezdeni:-D A rend kedvéért össze is gyűjtöttem mind, ami MOST tetszik. Ide fel is teszem a képeket, már csak azért is, mert tuti, hogy nem Mirabilia lesz a következő áldozat, meg azért is felteszem, hogy ha 5 év múlva erre járok lássam, hogy mennyit változott az ízlésem.


















9 megjegyzés:

  1. Ezek nagyon szépek! A 9. fehér ruhás nekem is megvan. Ajándékba kaptam , kb a derekáig kész, aztán a sok fehér, meg a rengeteg fekete 15.-ös gyöngy cseppet elriasztott. A virágok meg kész sincsenek, majd csak mosás vasalás után, mert fogós a fonal azt mondták.

    VálaszTörlés
  2. Szia Kata!
    Az nekem is megvan, csak még nem álltam neki. De nagyon-nagyon tetszik. És igen, annak állati pici gyöngyei vannak, ráadásul feketét, igazi szemrontós!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát Dóra az én szemem már kész:-( Szürke hályogom van, várom majd mikor jegyeznek elő , de az sem most lesz:-(

      Törlés
  3. Múltkor, mikor beszélgettünk, galád módon elfelejtettem, hogy van egy megkezdett munkám. Amit Katától kaptam, a nagy Lanarte kép.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Ezekből az egyiken én is elgondolkodtam. Pokoli meló mind és szebbnél szebbek. Rajta! Én örömmel fogom kísérni.

    VálaszTörlés
  6. Mindegyik gyönyörű szép minta, remélem egyszer azért meghímzel egyet-kettőt belőlük!

    VálaszTörlés