Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2012. szeptember 3., hétfő

Kannás RR készen!!!

Nem gondoltam volna, hogy ezt a bejegyzést valaha is elkészítem:-D De itt van végre, és örömmel jelentem, hogy ma elkészítettem az utolsó kannán is a kontúrt, így az almás kanna is teljes pompájában virít az RR kendőmön.
Hosszú és lassú RR volt ez a kannás. Lelkesen vágtunk bele anno, elég nagy cívódással és kedvetlenséggel végződött. Én úgy kaptam vissza a kendőm, hogy nem is hímzett rá mindenki, így összesen 3 kannát hímezhettem meg rá. Az almás kanna alá már nem is a nevemet írtam, hanem inkább az évszámokat. 2008 nyarán (júliusban) még Zalacsányban hímezgettem meg a keretet és a dinnyés kannát. Az utolsó darab pedig most, 2012. szeptemberében készült el.
Köszönöm a közreműködést: Áginak, Brunyinak, Dorottyának, Évinek, Gálmarcsinak, Iszitnek, Mariannak, Suzinak, Valikaának.
Mutatom még egyszer a kész kannákat:

8 megjegyzés:

  1. Így együtt nagyon szép és mutatós lett!Hova fog kerülni? Mi lesz belőle?

    VálaszTörlés
  2. Csúnyát írok: ennyi erővel egyedül magadnak is elkészíthetted volna.De akkor hol az összetartozás élménye? Hah.

    VálaszTörlés
  3. De jó, hogy meg vagy vele! Én még lógok eggyel Juditnak, de nem vitt rá a lélek, hogy elkezdjem... pedig annyira nem is utáltam őket... csak kicsit :) Mármint a mintákat.

    VálaszTörlés
  4. Dori, de jo egyben latni. :) igen, en meg varom az enyemet ;) nem surgos, Mariann! :)

    VálaszTörlés
  5. Judit, idén biztos megcsinálom :) Jövőre babázok, akkor kevesebb esélyem van rá. Szóval letudom idén, ez tutifix.

    VálaszTörlés
  6. Beáta! Jó volt a csapat, lelkesek is voltunk a legelején. Csak közben sok dolog történt, gyerekek születtek, többen eltűntek hosszabb időre, másnak komoly magánéleti gondjai voltak, így két év elteltével valahogy szétzilálódott a banda. Én Marika születése előtt sorozatban nyomattam a kendőket, hogy időre kész legyek. Csak az zavart, hogy más meg magasról tett a dolgokra...
    Egyébként magát az egész kendőt csak magamnak tuti nem hímeztem volna meg.

    Vera! Judit! Konyhai kép lesz belőle. Tudom röhej, de én annyi ideig ülök egy mintát, mire elkészül, hogy azt folyton látni szeretném a falon és lehetőleg ne legyen belőle használati tárgy, mert akkor tönkremegy:-D

    Mariann! Mindent bele. Gondolom a Sand dollar van hátra. Az nem olyan vészes:-D
    Judit! Egyébként tényleg tök jó egyben látni. Egyébként te legalább tudod kinél van a kendőd, Soleil-Évié ha jól tudom teljesen eltűnt.

    VálaszTörlés
  7. De jó egyben látni... :) az enyém még nincs készen. Lehet előveszem és befejezem. Bár ha jól emlékszem, az előtte lévő RR-em sincs még befejezve (pirulós smile) :))) Nagyon ügyes vagy, hogy ennyi mindenre jut időd!!!puszi a gyerekeknek!

    VálaszTörlés