Gyerkőceim életkora

2012. szeptember 21., péntek

Juci baba

Íme Marika legújabb babája, Juci. A névnapjára kapta a nagyszülőktől. A babát nagypapa találta Németországban egy piacon. Valami babagyűjtőé lehetett, mert több hasonló típusú baba ücsörgött a bódéban. Kimosta a nagyi a ruhát, kicsit letörölgették az alkatrészeit és hétfőn Marika már birtokba is vehette Juci babát.
A kezdeti lelkesedés után Marika persze a babát rögtön félretette, inkább csak a fonott szék érdekelte. Perceken belül már kipróbálhatta Tádé és Kisvakond is. Csak a baba nem ülhetett benne többet:-DD
Továbbra sem érdeklik Marikát a babát. Hátha a bölcsiben majd látja a többi lányt babázni és megszereti. Ha meg mégsem, hát akkor sincs baj. Én szívesen fésülgetem Juci babát:-DD Egyébként szerintem csodaszép!
Ja, legkisebbem a kép kedvéért hajlandó volt a baba mellé ülni. Az ölébe nem volt hajlandó venni:-D Ez az első látásra szerelem?!?!

2 megjegyzés:

  1. Az a huncut mosolygás!! Ha nagyobb lesz, és még mindig nem szereti a babákat próbált felolvasni Finy Petrától Maja tizenkét babáját.

    VálaszTörlés
  2. soha nem babáztam, mindig fiús játékokkal játszottam. Aminek - hogy hogy, azt nem tudom- az lett a következménye, hogy nem bírok leakadni a plüssmackók gyűjtögetéséről(mellesleg Stabil üdvözletét küldi). Marikára is ez vár?

    VálaszTörlés