Gyerkőceim életkora

2012. szeptember 22., szombat

Ismét keretezett képek

Magam is meglepődtem azon, hogy mostanság milyen aktív vagyok a blogomon. Viktorom tegnap hozta el két képem a keretezőtől. A kannás RR még marad egy kis ideig, mert beszállítási gondjaik vannak, így a kívánt keret csak úgy egy hónap múlva lesz meg. Nekem nem sürgős, így mondtam, hogy várok. Ezt a kettőt viszont elhozta nekem az uram, és mindkettő nagyon-nagyon tetszik.

A kiscipőstől féltem, hogy túl rózsaszines és habos-babos lesz, de szerintem így még pont belefér. Imádom, hogy két kis ablakból áll, bár talán egy kicsit nagyobb közt kellett volna hagyni...
 
Ez a BBD minta eredetileg valami nagyon "régies" keretet keresett, aztán mutatta a keretezős csajszi ezt a piros-fekete keretet. Szerintem messze ez volt a legjobb befutó! Egyszerre modern és régi stílusú. Nagyon szeretem. Mindjárt kapom is a szögeket és felerősítem mindkét új képemet a falra.



10 megjegyzés:

 1. Hu, nekem nagyon tetszik mindkettő! Ez a piros keret marha jó! De a babaköszöntő is nagyon bejön. Nekem nincs túl közel a felirat meg a cipő. De lehet élőben máshogy hat. Majd megnézem ha arra járhatunk :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem is nagyon tetszik mindkettő.
  Ilyen rózsaszín keretben, nekem is van egy hímzésem, ajándékba kaptam. Szép ez a keret jó, hogy ilyen antikolt (vagy hogy mondják :)).

  VálaszTörlés
 3. So beautiful.
  Liebe Grüße Grit

  VálaszTörlés
 4. Szép lett a keretezés nagyon:)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szépek a hímzések, a keretek nagyon jól kiemelik!

  VálaszTörlés
 6. Szép munka, mind a hímzés, mind a keretezés. Mindkét keret nagyon klassz.

  VálaszTörlés
 7. A rózsaszín keretes kép felkerült a rózsaszín falra:-D Na így már kissé sok, de még így is tetszik! Szívem csücske volt ez a kiscipős babaköszöntő.

  Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat!

  VálaszTörlés
 8. Nagyon tetszik mind a kettő!!! Talán a bordó-fekete jobban, és talán a rózsaszín tényleg majdnem nagyon rózsaszín, de élőben biztosan másképpen hat. (Már csak azért is örülök ennek a bejegyzésnek, mert hetek óta vacillálok, hogy vajon van-e rózsaszínes kerete Mónikának... ezek szerint van, úgyhogy nem állok neki festeni, bár még mindig olcsóbb lenne, mint az új keret).
  Hajrá a szögeléssel! :)

  VálaszTörlés
 9. Mindkettő tuti jó választás! :)

  VálaszTörlés