Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2012. szeptember 22., szombat

Ismét keretezett képek

Magam is meglepődtem azon, hogy mostanság milyen aktív vagyok a blogomon. Viktorom tegnap hozta el két képem a keretezőtől. A kannás RR még marad egy kis ideig, mert beszállítási gondjaik vannak, így a kívánt keret csak úgy egy hónap múlva lesz meg. Nekem nem sürgős, így mondtam, hogy várok. Ezt a kettőt viszont elhozta nekem az uram, és mindkettő nagyon-nagyon tetszik.

A kiscipőstől féltem, hogy túl rózsaszines és habos-babos lesz, de szerintem így még pont belefér. Imádom, hogy két kis ablakból áll, bár talán egy kicsit nagyobb közt kellett volna hagyni...
 
Ez a BBD minta eredetileg valami nagyon "régies" keretet keresett, aztán mutatta a keretezős csajszi ezt a piros-fekete keretet. Szerintem messze ez volt a legjobb befutó! Egyszerre modern és régi stílusú. Nagyon szeretem. Mindjárt kapom is a szögeket és felerősítem mindkét új képemet a falra.



10 megjegyzés:

  1. Hu, nekem nagyon tetszik mindkettő! Ez a piros keret marha jó! De a babaköszöntő is nagyon bejön. Nekem nincs túl közel a felirat meg a cipő. De lehet élőben máshogy hat. Majd megnézem ha arra járhatunk :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is nagyon tetszik mindkettő.
    Ilyen rózsaszín keretben, nekem is van egy hímzésem, ajándékba kaptam. Szép ez a keret jó, hogy ilyen antikolt (vagy hogy mondják :)).

    VálaszTörlés
  3. So beautiful.
    Liebe Grüße Grit

    VálaszTörlés
  4. Szép lett a keretezés nagyon:)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépek a hímzések, a keretek nagyon jól kiemelik!

    VálaszTörlés
  6. Szép munka, mind a hímzés, mind a keretezés. Mindkét keret nagyon klassz.

    VálaszTörlés
  7. A rózsaszín keretes kép felkerült a rózsaszín falra:-D Na így már kissé sok, de még így is tetszik! Szívem csücske volt ez a kiscipős babaköszöntő.

    Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon tetszik mind a kettő!!! Talán a bordó-fekete jobban, és talán a rózsaszín tényleg majdnem nagyon rózsaszín, de élőben biztosan másképpen hat. (Már csak azért is örülök ennek a bejegyzésnek, mert hetek óta vacillálok, hogy vajon van-e rózsaszínes kerete Mónikának... ezek szerint van, úgyhogy nem állok neki festeni, bár még mindig olcsóbb lenne, mint az új keret).
    Hajrá a szögeléssel! :)

    VálaszTörlés
  9. Mindkettő tuti jó választás! :)

    VálaszTörlés