Gyerkőceim életkora

2012. augusztus 17., péntek

Kiscipős babaköszöntő Marikának (2)

Nem gondoltam volna, hogy így elhúzom majd ennek a kicsike képnek a hímzését. A mintája nem volt túl jól olvasható és a fémszálas DMC-k nem túl hímzőtűbarátak. Aztán a kontúr nekem annyira nem jött be, túl erőtlennek találtam. A végkifejlet persze tetszik, összességében kifejezetten barátságos, kedves hímzésnek látom.
Még mindig nem döntöttem el, hogy a felirat majd fölül, vagy alul legyen, de paszival el lesz választva terveim szerint a kiscipőktől. Már csak kettévágásra, mosásra, keményítésre vár és mehet a keretezőhöz. De azt hiszem egy folyamatban lévő munkámat még összevárom, hogy ne 1 munkadarabbal menjek a Lónyay utcába.
Ja, az anyaga valamilyen 28ct-os márványos anyagdarabka, amit anno a Tűvarázsban egy anyagkupacban kaptam. A MillHill gyöngyöt az itthoni készleteimből választottam, mert a minta szerint írt persze hiányzott:-D

Igyekszem a következő napokban megmutatni azokat a hímzéseket is, amiken mostanság ha keveset is, de azért ügyködtem.

5 megjegyzés:

 1. Tetszik a végkifejlet, bájos ez a cipőcske. Szerintem illik is Marikához! :D
  (a párom is ezen a napon ünnepel!)

  VálaszTörlés
 2. Köszi szépen!
  Jó is az a május!

  VálaszTörlés
 3. Cukiság!
  Nyaralós bejegyzéshez: de szép vagy! Megújultál. Persze minden gyerek aranyos, de néha Anya is lehet a főszereplő.

  VálaszTörlés
 4. Na annak milyen rémálmai lehetnek, akinek szegecsek vannak mondjuk a lábában, vagy valamilyen protézise. Örülünk, hogy nincs semmi, mert nem jeleztél vissza.
  Puszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oh, én biztos voltam benne, hogy a családi hírfolyam már elért téged is MR témában:-D

   Akinek amolyan gyógyászati beültetése van, arról már a beutaló is konkrétan tudja, hogy mi a helyzet. Az a szar, ha úgy van benned valami, hogy nem is tudsz róla. Benned maradt kapocs, tű (láttam egy horror képet a neten) valami ősrégi műtéti cumó!

   Törlés