Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2011. június 15., szerda

Pünkösdi hétvége 2.
















Hétfőn végre sikerült összehoznunk a közös programot a Váczi családdal. Asszem úgy laza 3 hete tervezgettük, hogy találkozunk, csak nálunk valaki folyton beteg volt, pedig elmúlt már jócskán húsvét. Nálunk az a betegség vízálasztó:-D Egyébként őszintén remélem, hogy mire Marika közösségbe kerül tényleg immunizálódik, mert ő aztán az összes betegséget elkapja, ami a családon végigmegy. Ráadásul irtó brutál kemény lázai vannak, amire a lázcsillapító csak annyi hatással van, hogy nem megy fel még tovább a hője. Aztán hűtőfürdőzünk, mert ha lázas, akkor úgy pörög, mint a búgócsiga. Nagyon vicces, kettőnk között tombolt a nagyágyon éjszaka kettőkor. Végül 4 óra elteltével feltettem neki egy másik kúpot, aztán lassan lement a láza.
Naszóval hétfőn összejött a közös program, elmentünk a veresegyházi medveparkba. Mariannék már jártak itt többször, nekünk ez volt az első alkalom. Hát hihetetlen tömeg volt, medve nem túl sok, de azért láttunk sok-sok jópofa állatot. Viktor szerint a medvék a legkevésbé érdekesek ott, sokkal jobb fejek a farkasok és a jávorszarvas, mosómedve. Mi csajok főképp pletykáltunk, de azért néztük az állatokat is. A srácok meg előrefutkároztak, minden medveetetéshez odatolakodtak, Karcsi elég gyakran odaragadt egy-egy fakanálhoz, a lelkes szülők szerencsére nem küldték el, de azért figyeltem, nehogy túl tolakodó legyen kicsi fiam.
Egyébként azt vettem észre, hogy a gyerekekre figyelés közben egy csomószor félbehagyom a mondtaim, vagy nem tudok figyelni a másik beszédének a végére. Remélem annyira nem gáz! Várom, hogy egyszer gyerekek mellett is tudjunk úgy beszélgetni, hogy nem kell folyton máshol lenniük a radarjaimnak.
Ah, láttunk medvenászt is:-DD Ott volt a legnagyobb tömeg. Komolyan vicces, hogy az emberek ezt kamerázták. Otthon megint megnézik, vagy mi?
A parkban csak fagyiztunk, aztán átmentünk Mariannékhoz, ott rendeltünk pizzákat, punnyadtunk, hímzéseket nézegettünk. Lenyúltam a Fuchsia in watercolour maradékait! Átadtam Mariann kész gyógynöveényes RR kendőjét.
A gyerekek vizezetek, hintáztak, jól elvoltak együtt. Marikára ezerrel figyelni kellett, mindent akart csinálni, amit csak elképzelt.
Én jól leégtem a napon, de csak a dekoltázsom. A többieket nem kapta meg a nap, Marika meg napernyő alatt üldögélt egész végig a babakocsiban, amíg a parkban voltunk.

7 megjegyzés:

  1. Mozgalmas hétvégétek volt!
    A fuksziát kezd el minél hamarabb, mert nagyon szeretnék nálad is gyönyörködni a fázisokban... :))

    VálaszTörlés
  2. Megnézném a videós polgárt, amikor szombat este 8kor a medve becsenget hozzá egy kamerával... :) Lehet csak túl pihent a fejem ma, bocsi, ilyen a munkanélküli-humorom.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem a medveotthon télen - hóban - a legjobb. Olyankor aktívak a macik (biztos van, amelyik alszik, de nem jellemző), szép a környezet, és nincs tömeg. Mi mindig viszünk több kiló répát, azt imádják, a mézből tapasztalaink szerint már eléggé elegük van.

    VálaszTörlés
  4. Hú de mozgalmas hétvégétek volt!! Nagyon jók a képek, Marika tündéri!!!! ;-)

    VálaszTörlés
  5. Macifarm nagyon jó! Tavaly nyáron voltunk ott :)

    VálaszTörlés
  6. Judit! Hát nem mostanában tervezem elkezdeni, de majd azért igyekszem.

    Pat! :-DD

    Nóri! Látod erre még sosem gondoltam, hogy unják a mézet, de logikus. ÉN mindig fázom télen, lehet, hogy ezért nem csinálunk hosszabb kinti túrákat.

    Amilgade! Köszi!

    Zsóka! Igen, emlékszem a hordozós képeidre!

    VálaszTörlés
  7. Igen, igen, legalább 3 hét volt, mire összehoztuk végre. Nagyon örültem hogy jöttetek. Néha kicsit jó lenne többet beszélni, de majdcsak felnőnek a gyerekek :D Egyébként ezt én is érzem magamon, hogy félbehagyok mondatokat, vagy gondolatokat, mert valami van a srácokkal... szóval nem gáz, és neked duplán előjöhet :)

    VálaszTörlés