Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2011. március 5., szombat

Kereteztettünk

Már csütörtökön elhoztam a képeket a keretezőtől és már tegnap le is fotóztam őket (jó bénán), de csak most van egy szusszanásnyi időm, hogy mutassam is őket. A főzelék forrogat, az élesztő dolgozik, gyerekek apával a játszón. De azért nem leszek hosszú;)
Kissé nehezen szerveztem le, hogy sikeresen eljussak a keretezőhöz és még Mariannal is sikerüljön összehozni a találkozót. Valahogy úgy érzem, ha ő is ott van, akkor tuti jó kereteket találok el. Én nem igazán látom át, hogy mi a jó keret, inkább azt tudom biztosra, hogy mi nem tetszik, vagy mi nem stimmel. Neki viszont ahhoz is van jó érzéke, hogy a megfelelőt megtalálja. Ha meg a keretezős csajszi is segít, akkor teljes a siker. Így született meg ez a három keretezett kép. A tündér valami csodás és hatalmas. A MillHill készletnek annyira meleg árnyalatokat sikerült összevadászni, hogy az csak na. A cseh városi kép (szégyen gyalázat, de nem tudom melyik városról van szó, majd apukám megkérdem, mert tőle kaptam a kis metszetet) meg először egy hihetetlenül sötőtzöld alapra volt ragasztva. Egyszerűen nem találtunk hozzá megfelelő paszit és keretet, így aztán lebontották és az alkotó neve, nameg a cím a kép hátuljára került. Nekem mindhárom kép nagyon tetszik. Már ott figyel a Lónyay utcán a Canadamaros készlet is. Kéknek álmodtam, zöld lesz belőle:-DD Szerettünk volna egy kávézást összehozni Mariannal, de csak nem fért bele az időbe, pedig ő is gyorsan kiválasztotta a tündérének a keretet, én is gyors voltam. Szerintünk a keretezős csajszi dumálta el az időnket. Na majd egyszer talán ez is összejön:-D

Múlt héten sikerült találkoznom a bátyámmal is. Úgy örültem, hogy beugrott hozzám, megfogadtam, hogy igyekszem gyakrabban hívni a jövőben. Megetettem, elrángattam ügyeket intézni az OTP-be, vettünk úszásra hátizsákot Matykónak. Beültünk egyet kávézni is, csak sasolt a tesóm a budapesti árakon:-DD Szerencséjére pont akkor érkezett, mikor Júlia befutott hozzám, hogy vigyáz az alvó srácokra, amíg én a tartozásigazolásért talpalok az OTP-be.

Na és itt van egy extra kép a keresztanyám kérésére az Obiban beszerzett karnisunkról. Annyit hozzátennék, hogy egy ici-picit lóg, mert a közepén lévő résznél valami nagyon kemény rész volt a falban és nem sikerült elég mélyre fúrnia Viktornak.Na futok is tovább! Mindenkinek jó hétvégét! Nagy sétákat és jó öltögetést végre igazi napsütésben! Imádom a tavaszt!!!!

12 megjegyzés:

  1. Szépek lettek keretezve, a Mirabilia lila paszpartuja telitalálat!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek lettek!
    A tündérkésért irigyellek, a kávés meg nagyon ott van!
    Szuperek!

    VálaszTörlés
  3. Élőben még csodásabbak! Nem is tudom melyik az igazi kedvencem, mert a cappuccinos is nagyon ott van, és a tündéres is! Annyira hozzá passzolnak a színek, hogy el sem lehet mondani.

    Én csak azért vagyok kiakadva a keretezős nőn, mert fél órát válogatunk keretet, és fél óráig írja utána a papírokat! És így sosem jut idő kávéra!!!!

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörűek lettek! a keret a paszi minden nagyon el lett találva.
    A kedvencem a cappucconós így a minitoron keresztül, de a tündéres az egy álom, a tájkép az megint egy más világ.
    Jól választottatok:))

    VálaszTörlés
  5. Mindegyik gyönyörű lett! Szép lesz a falon! Milyen érdekes az első kettő kerete, ilyet még nem is láttam!

    VálaszTörlés
  6. Csodaszép az összes, és halkan gratulálok, és drukkolok!!

    VálaszTörlés
  7. Köszi lányok! Már csak helyet kéne nekik találni a falon, ami nem kis feladat, mert eléggé teltház van már nálunk:-DD

    VálaszTörlés
  8. nekem a kávés tetszik a legjobban, az annyira de annyira szuper lett!!!

    VálaszTörlés
  9. Mindegyik csodás lett:) Bármelyik otthon méltó díszei :)

    VálaszTörlés
  10. Akkor épp jókor jön a lakáscsere!.. ezeket a képeket vétek lenne eldugdosni ide-oda, muszály a falon látni őket!! Tényleg nehéz választani, mert mind nagyon jók lettek! Gratula- jól választottatok :)

    VálaszTörlés
  11. Óh, de gyönyörű lett mind!!! Asszem a capuccino a kedvencem! Én is csak Dorával kereteztetek, az ő ízlésében még soha nem csalódtam :)

    VálaszTörlés
  12. Köszönöm!
    Ági! Amiket egyedül kereteztettem, azokban utólag mindig találtam kivetnivalót:-DD Több szem többet lát!

    VálaszTörlés