Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2011. március 11., péntek

Dimensions: Woodland Enchantress (2)

A képek alapján úgy tűnik, hogy szinte alig haladtam vele, pedig egész sok munkám van ebben a hímzésben eddig. Nekem azzal nincs gondom, hogy a 4-5 szálas hímzések akadnának vagy nyomik lennének, viszont abból napi max. 2 szálat tudok elhímezni, mert nyírja a kezemet. Egyébként tényleg deformálja az anyagot. Nagyon nyugtató most Aidára hímezni. Nem is tudom mikor hímeztem rá utoljára... Minden nap nézegetem a képet, hogy milyen lesz, ha elkészül. Hát passzolom, hogy az a nap mikor jön el, de nem mostanában. A kép hatalmas én meg lassan hímző emberke vagyok:-DD Mutatom milyen kis inci-finci sarkocskát sikerült kitöltenem:
Nameg most kéne pár kötelezőt is készítenem. Nálam van Mariann fűszernövényes kendője, az utolsó növényke aktuális már rá. Jó lenne befejeznem a sajátom is, aminek a kerete félkészen áll. A Lizzie Kate hónapos SAL-ból még nincs kész a február sem, pedig most már akár a márciust is ráöltögethetném. Mondjam, hogy szinte szerencse, hogy nem futott még be Jucustól a Csokibonbonos SAL-hoz a színes mintaív plussz a hozzávalók? Na nem, ezt nem mondhatom, mert a Magyar Potsa már megint alakít persze. Múlt héten hétfőn dobta postára Jucus tértivevénnyel, ajánlottan a cuccost. Azóta még nem jött meg Budapestre. Múlt pénteken Viktor az RL számmal bement érdeklődni a postahivatalba. Úgy ugatták neki oda, hogy mit okvetetlenkedik, a küldemény még el sem indult Szombathelyről. Hétfőn Jucus már azt a felvilágosítást kapta, hogy a küldemény már úton van Budapestre. Jelentem még mindig nem jött meg. Kezdek szkeptikus lenni, jövő héten megint érdeklődök, de szerintem nagy a sansz rá, hogy visszaér a csomagocska Jucushoz azzal a felirattal, hogy a címzett nem vette át. Esetleg még bírságot is fizethet... Miért nincs még fényposta? Pedig Aladár már használhatta! Esküszöm nem felejteném el kinyitni az ablakot!

11 megjegyzés:

  1. Igen, hát itt akármire lehet számítani! :/ Én három hete várok egy csomagot...Budapest másik kerületéből. Kedden felhívtam a céget, hogy mégis mi van a fonalaimmal? Kiderült a posta visszaszállította "Címzett ismeretlen" felirattal.Miután a számlámról egyből lekapták a pénzt, már 3 héttel ezelőtt,így ettől megemelkedett egyből a vérnyomásom, meg a hangom is... Kedden délután beszéltünk, és csütörtök reggel kiszállította a DHL. Most akkor a posta három hétig mi a frászt tudott csinálni vele???? Ja, igen. Visszaszállította! Hát ehhez is idő kellett, az biztos :))

    Szerintem, jót haladtál a képpel..Végülis a Dimensionsnál elléggé kell figyelni ezekre a váltakozó szálakra, nem lehet úgy száguldozni, mint a Lanarte készletek 2 szálasán

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is jól haladtál! Annyira szép lesz! Ne hagyd abba, ráér az én RR kendőm!!!!

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű lesz, ha elkészül. Nézd meg, hogy tovább fokozza a hímzős kedvedet: http://www.beccasxstitch.com/?paged=6

    VálaszTörlés
  4. Férfiasan bevallom, nagyon irigyellek ezért a készlet miatt. Dimensions kitjei abszolút kedvenc nekem és ez a legeslegebb.
    Nagyon szép lesz majd kihímezve!

    A postáról pedig nem mondok semmit, nem tudnám kulturált keretek között megtenni.

    Dorka

    VálaszTörlés
  5. Köszi lányok a bíztatást! Rám fér, mert ez a kép tényleg hatalmas!

    Hesztia! Tényleg nem lehet annyira egyszerűen száguldozni, viszont a félx az haladós egyértelműen, ezen a képen pedig főképp csak a tündérben vannak x-ek.

    Mariann! Akkor nem teszem még félre. Csinálom, amíg kedvem van.

    Magdi! Húúúú, megnéztem az egészet, hogy hogyan alakult ennél a csajszinál. Annyira szépen haladt!

    Dorka! Nálam is nagy kedvenc!

    VálaszTörlés
  6. Szerintem 4 gyerkőc mellett ez igenis figyelemre méltó haladás! :)
    Nagyon szép lesz a végeredmény!

    VálaszTörlés
  7. Fantasztikus lesz ez a kép is, és igenis hogy sokat haladtál. Ezt én mondom Neked, aki egész este a kunyhóst böktem, de alig látok haladást... Na, de itt van még 3 nap hímezni:DDDD

    Posta: pénteken is bementem, de most egy másik postára itt Szombathelyen. Azt hittem, leharapják a fejem, mikor mondtam, hogy elvileg a csomagot még el sem indították kis városunkból, mert hogy milyen jogon gyanúsítgatok?! Mondtam, hogy én a bp-i posta infója alapján úgy tudom, a pakk nem hagyta el Szombathelyet. Megnézték a rendszerükben, és azt "látták", hogy valahol A és B között van a csomag, de a Jóisten se' tudja, melyik bokor alatt üldögél. Ezután adtak egy nyomtatványt, amivel leghamarabb pénteken, azaz 18-án "köröztethetem" a csomagot. Komolyan mondom...nem mondok semmit.

    VálaszTörlés
  8. Szépen alakulgat!
    A postáról én sem tudnék most szépeket mondani... :(

    VálaszTörlés
  9. Ez egy óriási haladás!Én ilyen képnek háromszor is hozzáállok,talán többször is. Ne okozzon gondot,ha félre teszed, előbb utóbb kész lesz!Ez biztos.Jól esik néha egy könnyebben elkészíthető együttes.

    VálaszTörlés
  10. Köszi mindenkinek a biztatást!
    Látom a Magyar Postával sokaknak teli a hócipője!

    VálaszTörlés
  11. Szia Dóra, nagyon szép az új képed. :)

    VálaszTörlés