Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2011. január 16., vasárnap

Lanarte: Terrace in Autumn Bloom (2)

Ennek a Lanarte képnek az elkészítését terveztem én túlzottan optimistán, hogy na majd a 10. házassági évfordulónkon keretezve az uram kezébe nyomom. Most már biztos vagyok benne, hogy ez kivitelezhetetlen, sőt mármár mondhatnám azt is, hogy teljességgel képtelen gondolat volt:-DD
Úgy terveztem, hogy a múlt heti haladásom lesz a mérvadó, hogy befejezhető-e a kép. Természetesen beütött a melegfront. Nekem olyan baromira fájt a két kezem, csuklóm, minden létező ujjpercem, hogy nemhogy tűt nem volt kedvem fogni, este már akkor is féltem, ha Marikát fel kellett emelnem:( Rezgettem is magam a TENS készülékemmel, akkor egy kicsit jobb volt, és közben enyhe nosztalgiával gondoltam a karácsonyi szünetben kapott 5 alkalmas fizikós kezelésre, ami csúcsszuper volt!!!! A melegfrontból végül álandó meleg idő lett, a kezem is sokkal-sokkal jobb. De láthatóan alig haladtam a hímzéssel, szóval erre mondom azt, hogy veszett fejsze nyele. Sebaj, majd jövőre, vagy egy másik alkalomra csak elkészítem!
Ennyit haladtam:Az újonnan hímzett részek közelebbről:

4 megjegyzés:

  1. Mindattól függetlenül, hogy mikor szándékozod befejezni, egész jól haladtál vele!

    VálaszTörlés
  2. Ez a fehér virágos rész tényleg nem túl haladós, de azért elkészül egyszer! Nagyon szép lesz készen, úgyhogy ne csüggedj!

    VálaszTörlés
  3. Delfike, köszi! Igazából már a téli szünetben is ezt bökögettem, csak valahogy nem volt túl sok időm rá.

    Magdi! Láttam nálad készen a teraszt! Asszem akkor ötlött fel bennem először a gondolat, hogy na be kéne fejeznem! Azért gigantikus a mérete!

    VálaszTörlés
  4. Ez nem egy aprócska hímzés, úgyhogy idő kell neki :))
    Viszont, kifejezetten derűs látvány ebben a ködös, borús időben látni a te zöldjeidet :)

    VálaszTörlés