Gyerkőceim életkora

2011. január 26., szerda

Lizzie Kate SAL 2011 - Január

Már a hétvégén készen lettem vele, csak valahogy nem jött össze a fényképezés. Most gyorsan előkaptam és lefotóztam. Nem tudom mennyire adja vissza a kép, hogy az anyag, amire hímeztem 28 ct Cashel, valamilyen szürkéskék árnyalattal. Sokan panaszkodtak a SAL-ban, hogy a fehér, ecrü, halványbarna anyagokon a hóember fehérje nem látszik igazán jól. Így döntöttem a kékesszürke mellett, remélem nem faragok rá majd valahol egy másik hónapnál. A minta kicsi is, cuki is, hamar kész lett, pedig lassan csináltam:-DD
A gombok még valahol úton vannak külföldről, legalábbis a közös blogban tett tájékoztatás szerint. Majd ha megjöttek, akkor pótolom őket a januáromon, a tervező 3 db fehér gombot illesztett a mintába. Terveim szerint a fiúk szobáját fogja díszíteni a naptár, hogy Karcsi is megtanulja majd a hónapokat.

Íme:

4 megjegyzés:

 1. Nagyon jó lett és szerintem jó választás a vászon színe is! :-)
  Majd, ha végre én is belekezdek, akkor a magyarosított hónapneveket "lenyúlom". ;-)
  A gombok mennyibe kerülnek hozzá (esetleg egy e-mailt, ha itt nem szeretnéd)? ;-)

  VálaszTörlés
 2. Viki! Köszi! Remélem tényleg végig jó lesz az anyagválasztás.
  Gombok árát nem tudom, még sanja nem futottak be, úgy 2000 Ft értékben rendeltem több csomaggal. Külföldről rendelte a SAL egyik szereplője sokunk számára.
  Ha megérkeztem, megnézem mennyi van benne, akár osztozhatunk is!

  VálaszTörlés
 3. nagyon jó lett, szerintem is jó ez a vászon, ha meg majd vmelyik hónapnál gond, ott lecseréled a szineket;o) Én a Bent Creek naptárnál jártam meg az egyik bézs színnel, mert beleolvadt az anyagba, úgyhogy eggyel sötétebbel hímzem, nem dráma:o)
  gombokra kíváncsi vagyok én is;o)

  VálaszTörlés
 4. Szia Dóri!
  Szeretek hozzád járni, több dolog miatt is. Nézz be hozzám légy szíves!
  Zsuzsi

  VálaszTörlés