Gyerkőceim életkora

2011. január 7., péntek

Mirabilia: Queen of Peace (3)

Fotóztam, megint csak félkészen. Sajnos az anyag ilyen irtó gyűrött, a szélét kisautókkal súlyoztam le, hogy ne pöndörödjön.
Még talán 3 napi munkám lenne a Queen of Peace-ben, de már nincs hozzá kedvem. Eddig ilyen. Csillogó-villogó gyönyörű!!!És többek kérésére itt van egy teljes fázisfotó. Szégyen gyalázat, de a kereteket is meguntam készíteni. Asszem két szálat kéne már csak belevarrnom. Nameg egy gyenge pillanatomban belekaptam a Lady of the Mist-be. Ott is van egy légypacányi x csoport:-DD Íme:

11 megjegyzés:

 1. Igen-igen, mutasd csak együtt is!!!... én most teljesen meg is lepődtem, hogy ebből ilyen sok megvan már. Lehet, hogy ez lesz az idei elsőd készen?!Nagyon várom már!:D

  VálaszTörlés
 2. Eszméletlen szépek, nagyon tetszik!!!!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép lett, illetve lesz:-)))

  VálaszTörlés
 4. Mindegy mikor lesz kész,szép lesz.Egyáltalán csodálom,hogy van rá időd!Értem a házhoz való hozzáállást.Akárhova költöztök nagy öröm és nagy feladat lesz.Ne félj a lakás kialakításánál a többletmunkától,azt sem kell ripsz ropsz megoldani,de minél nagyobb,annál kényelmesebb.Még Marika szopásához szeretnék hozzászólni.Próbáltad a Milupa pépeket?Laktató és finom.

  VálaszTörlés
 5. Csudaszép! Remélem holnap elhozod titokban! (upsz, bocsi Viktor :))

  VálaszTörlés
 6. Köszi lányok! Vannak, akik már élőben is látták:-DD

  Remélem nyárig mindenképp befejezem. Most kellett egy kis változatosság, de miután egyértelmű, hogy Viktor Lanarte képét nem fogom tudni laza két hónap alatt lenyomni, hamarosan visszatérek ezekhez a nőcikhez. Végülis a 2/3-a már megvan!

  Beáta! Most épp az üveges kajákat kóstoltatom Marikával. Nameg pl. tegnap húslevesből zöldségeket. Minden úgy kb. 5 kanálig oké, onnantól tartogatja a cuccost a nyelvén. Lehet megint tartok egy hét tiszta szopit utoljára, aztán meglátjuk mi lesz!

  VálaszTörlés
 7. Olyan szépek, főleg így egyben! :) A Peace-t meg tessék folytatni, annyira átváltoztatják a gyöngyök, még elegánsabb lesz tőle.

  VálaszTörlés
 8. Édes Istenem! Micsoda türelem, precizitás!!! Nagyon szépen és szépeken dolgozol! Minden elismerésem!

  VálaszTörlés