Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2011. január 16., vasárnap

Charlaine Harris: Inni és élni hagyni


"Az igaz barát nem iszik a barátjából

Sookie Stackhouse pincérnő a louisianai Bon Tempsben. Csinos, de csendes lány, aki nem jár el szórakozni. Oka van rá. Sookie ugyanis olvas mások gondolataiban. Bill magas, sötét hajú, jóképű srác – és a lány egy árva szót sem hall a gondolataiból. Tehát pontosan az a fajta pasi, akire egész életében várt…

Azonban Bill szörnyű titkot rejteget; ő ugyanis vámpír. Váratlanul Sookie egyik kolléganőjét megölik, nem is akárhogyan – miközben megátalkodott vámpírok csoportja veszi üldözőbe Billt. Az idegeneknek tervei vannak Sookie-val, a kérdés csupán az, ki tudja jobban és gyorsabban kihasználni emberfeletti képességeit."

Ezt már sokan olvasták. Legalábbis ha emlékezetem nem csal irtó sok blogon akadtam a könyv képére. Kicsit úgy voltam vele, hogy annyira gagyi a borító, hogy én ezt el nem olvasom. Egyik este az AXN-en belenéztünk Viktorral a filmbe. Aztán utána hétről-hétre együtt néztük a sorozatot. Most már persze csak én nézem, mert kezdett bonyolódni a sztori, Viktor meg az egyértelmű és könnyed mozit szereti, vagyis a jó legyőzi a gonoszt, aki elnyeri méltó büntetését. Ha közben lövöldöznek, vagy pár ember meghal, az kifejezetten jó:-DD Naszóval maradtam magamra a harmadik évaddal, amit megkaptunk Mariannéktól. És ha már ott voltunk múlt héten náluk és neki megvolt a sorozat első négy kötete, akkor már el is kértem. Az elsőt villámgyorsan elolvastam. Nagyjából ugyanaz, mint maga a film. Csak nincs benne Tara és nincs benne Amy és LaFayette sem annyira fontos szereplő. És nincs benne Jessica sem. Kár! Viszont így sok dolog máshogy történik, így lehet megint izgulni.

2 megjegyzés:

  1. Még nem olvastam, de ezek szerint kár kihagyni! ;-)

    VálaszTörlés
  2. Nekem tetszik. És kár, hogy csak a 4. kötetig van meg most kölcsönbe. Kéne a folytatás, mert gyorsan haladok, mindjárt a 3-at fogom befejezni!

    VálaszTörlés