Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2011. január 19., szerda

Charlaine Harris: Holtak klubja


"Sookie vámpír szerelme eltűnt. Bill hivatalos útra indult, de Sookie női megérzése hamar beigazolódik, amikor is Bill főnöke bevallja, hogy egy csábos vámpír már régóta feni a fogát a pincérlány fiújára. A vérfarkasok segítenek bejutni Sookie-nak a hírhedt klubba, ahol senki nem az, aminek látszik. A nyomozás egyre veszélyesebb fordulatokat vesz, és ha nincs Elvis, az újdonsült vámpír, akkor Sookie nyaka is hamarosan két sebbel lesz gazdagabb..."

Azért érdekel a sorozat, különben nem olvatam volna tovább. Már csak azért is, mert a True Blood 3. évadját még nem néztem végig és pár dologra nagyon kíváncsi lettem volna. Szóval a lényeg, hogy megint nagyban más a könyv, mint a film. Ez vegyes volt. Hol a film tetszett sokkal jobban, hol a könyv. És most először volt az, hogy nem tudtam letenni a voksom egyik pasi mellett sem. Őszintén szólva akármikor olvastam olyan könyvet, hogy a nő ingadozik a férfiak között, mindig tudtam, hogy a helyében én melyiket választanám. Most viszont nem tudtam dönteni. Bill? Eric? Alcide? Hmmmm... Üsse kavics, Ericre szavazok!
Ja, és komolyan nem vagyok agyilag egy zokni, de a bonyodalom résznél azt, hogy mi miért is történik egyszerűen alig bírtam követni. Kétszer is elolvastam azt a részt, mikor Sookiet rábeszélik, hogy menjen Bill után, akiről azt sem tudják először, hogy él vagy holt, aztán elcserélik a koporsókat és elrabolják. Mintha az író mindent gyorsan egyszuszra elhadarna, hogy az ember majd gyorsan átlapozza, aztán úgy dönt, hogy majd csak értelmet nyer az egész pár oldallal beljebb...

3 megjegyzés:

  1. Én a 4. kötetig olvastam, és az volt a csúcs eddig:) Sajnos több nekem sincs meg, még digitálisan sem, szóval hamarosan meglátogatom a könyvtárat!

    Az a jó ebben a könyvsorozatban, hogy én sem tudom melyik pasira szavazzak. Pedig ha én általában leteszem valaki mellett a voksom, inkább félbehagyom a könyvet, de ne legyen másik pasi a képben. Erre itt van ez, és imádom:)

    VálaszTörlés
  2. És tudod mi jó még? Hogy a filmben annyira eltalálták Ericet és Alcide-et. Bill nekem kicsit öreg. Meg is néztem, hogy színész 1969-es születésű...
    Mindig épp arra a pasira szavazok, akivel együtt van épp. A 4. kötet után Eric a menő:-DD

    VálaszTörlés
  3. Én Eric párti vagyok :-D Nem tudom miért, de az :)
    Azért baromi gyorsan lenyomtad :)

    VálaszTörlés