Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2011. január 29., szombat

Charlaine Harris: Halottnak a csók


Tudom, tudom, ne legyek már telhetetlen, de megvettem magamnak a 6. részt. Mondván, hogy úgyis kölcsönadom majd Mariannak, így akkor az első négy kötetért cserébe kaphat tőlem kettőt:-DD

"Gyilkosság történt. Sookie egyik kedves rokonát megölték. A hír mindenkit meglep, hiszen Hadley vámpír volt. Eltűnésének éjjelén a vámpírkirálynő hozzáment Arkansas királyához, és minden jel arra mutat, hogy a rokonnak köze volt mindkettőjükhöz. Mi több, birtokába jutott valami, amire sokaknak fáj a szemfoguk. Sookie épp indulni készül, mikor feltűnik a színen Quinn, a vértigris, aki már az első randevún bajba keveri szíve választottját."

Ismét ugyanaz volt a gondom ezzel a kötettel, mint a másodikkal. Van a regényeknek egy ritmusa, amiben olvasni tudom őket. Ezek a vámpíros sztorik valljuk be, nem túlságosan terhelik le az ember agyát, max. a képzeletét, de ha már a filmet is láttuk, akkor a képzeletet sem annyira. Naszóval olvastam és ismét volt egy olyan rész, amiben megakadtam. Olyan, mintha valami nagyon fontos dolgot nem lenne képes az író érthetően és részletesen leírni, hanem úgy elhadarja, én meg csak azt veszem észre, hogy hoppá, ezt nem fogtam:-DD Nem volt sok, csak kizökkentett és észrevettem.
Biztos egyszerű lány vagyok, de minden kopasz férfi nekem Achimmal kezdődik a Guldenburgok örökségéből. Szóval lehet ez a Quinn hihetetlenül észbontó, de valahogy nekem akkor sem jön be... Nem emlékszem, hogy valaha kopasz fazont láttam vonzónak...
Nameg nekem az is érthetetlen, hogy Sookie miért nem tudja Bill magyarázatát elfogadni. Mindig olyan gyerekesnek érzem, hogy képtelenek a regényekben a nők elhinni, hogy bár a férfi előbb fondorlattal vagy parancsra közeledik, utána akár meg is szeretheti az "áldozatot". Összességében valahol csalódott vagyok Sookie választásában, de hát nem én írom a könyvet:-DD Egyébként maga a sztori jó, kicsit túlbonyolított, de izgalmas!

1 megjegyzés:

  1. Én még nem olvastam, bár már nálam van a könyvtári példány. Csak az a baj, hogy az előző részt még nem tudtam kikölcsönözni, így addig félre tettem:)

    Egy viszont biztos, ezek után nekem is a Guldenburgos pasi fog megjelenni amikor olvasom, az tuti!
    Bár én őt csiptem, na nem mint pasit, hanem mint olyan csavaros eszű főgonoszt:)

    VálaszTörlés