Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2010. július 2., péntek

Négy elem

Ha én lennék Mr. Collins a Büszkeség és balítéletből, akkor így tudnám megfogalmazni:
-Hihetetlen, már-már csodálatos felfedezésre jutottam a mai nap során!
Sosem adtam semmi horoszkópos témára... Na jó, annyit azért igen, hogy bizonyos csillagjegyű gyereket nem akartam, dehát ebben nem nagyon volt válogatási lehetőségem, mert a családtervezés nem erősségünk:-DD

De az ma nagyon meglepett, mikor végignéztem a gyerkőcök születési adatait, hogy mindegyik más-más elem szülötte. Matyi a tűz, Miki a levegő, Karcsi a víz és Marika a föld. Szerintem ez a felállás a legjobb indíttatás ahhoz, hogy tényleg nekiessek az MVS babaköszöntőknek. Irtóra jó lenne mind a négyet ott látni a falon. Régi nagy kedvenceim, a földet még anno meg is vettem. Szóval első körben be kéne a hiányzókat szereznem, aztán felizzítani a hímzőtűmet, amit végre a héten újult erővel (rém keveset, de mégis több mint a semmi) felkaptam. Úgyhogy hiába gyűjtögetünk, erre mindenképp szánni fogok egy keveset, majd valahol lespórolom... Mondjuk a telefonszámlán:-DD Az telefont úgyis olyan ritkán használom, felvenni meg szinte sosem szoktam, mert az esetek nagy részében egyszerűen mire odaérek már nem csörög, vagy esélyem sincs felvenni mert épp szoptatok, vagy pelenkázok; vagy épp lenne rá esélyem, de négy gyerekből egy bőg és kettő kiabál. És ilyen körülmények közé szeretne az ingatlanos érdeklődőt is hozni? Na de ez már más téma... Emiatt úgyis dühös vagyok, megérne egy bejegyzéstmár a lakástémánk, ami sehogy sem áll.

Tehát itt a négy babaköszöntő, amiket imádok (ha jól emlékszem Hesztia is:-DD) és gondolom szinte mindenki ismeri:
És itt van hozzá a négy "baba" is:-DD Ezt a fotót most nem hagyhattam ki;)

10 megjegyzés:

  1. Tényleg kár lett volna kihagyni ezt a képet!
    Szépek a gyerekeid, jó hosszasan elnézegettem őket! :)
    Végre itt a szünidő, mostmár összekapom magamat egy tisztességes levél megírására!

    VálaszTörlés
  2. Hát bizony én nem ismertem, de ezt tényleg neked találták ki! A minta csodás, a gyerkőcök még szebbek, a tű is felizzik, s előbb utóbb a minták is összejönnek.
    Remek terv!

    VálaszTörlés
  3. a Rudolf-os mintat en neztem Benjamin babakoszontojenek, de aztan masik lett :) en is tervezem, h megcsinalom a gyerkoceimnek, csak nem emlekszem, h melyik jegy mikorra van, meg tudnad mondani, ha van idod. a mintakat(fonal...) itt lattam boltban. (marc.11, marc.18, maj.9; jun.17)
    mar milyen nagy Marika!!!

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörűek a msolygós gyermekeid!!

    VálaszTörlés
  5. Csédóra! Hajrá! Pisti epamos lesz?

    Marcsi! Ugye milyen szépek a nagyfejű babák? Annyira jó lenne megcsinálni őket szépen sorban. Asszem, ha Bluebellt befejeztem, neki is állok az elsőnek, Bluebell meg már csak kontúrra és gyöngyökre vár!!! Remélem hamarosan mutatom!

    Judit!
    Tűz jegyek: kos, oroszlán, nyilas
    Víz jegyek: rák, skorpió, halak
    Levegő jegyek: ikrek, mérleg, vízöntő
    Föld jegyek: bika, szűz, bak

    Xilian! Köszönöm!

    VálaszTörlés
  6. Ez tényleg jó kis mintasorozat. Ebből már 3-at volt szerencsém meghímezni :)

    VálaszTörlés
  7. igen...igen,jól emlékszel- én voltam az!:) Jelenleg épp a Balatonnál vagyunk, úgyhogy majd kifúrja itt az oldalam a kíváncsiság, hogy vajon én melyiket rendeltem meg annak idején, mert hogy egyszer meghímzem ezt a sorozatot, az egészen biztos

    ui. szerencsére, most is ugyanúgy tetszik, mint akkor...bár, most így együtt látva őket,mind a négyet, talán egy kicsit még jobban is :)

    VálaszTörlés
  8. Csodásak a minták, és természetesen a gyerkőcök is! ;-)

    VálaszTörlés