Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2010. július 6., kedd

Kissé megkésett fotók a nálunk járt Nagypapáról és Tusiról

Most már többen voltak nálunk megnézni Marikát, de sajnos fénykép feledékenység miatt nem mindig készült. Járt nálunk apukám, de már nagyon régen, csak eddig nem írtam meg. Sajnos csak jött és ment, tehát igazi villámlátogatás volt, na de majd most bepótolhatja az unokázást, mert a tervek szerint teljes másfél hétre ellepjük a nagyszülőket ma estétől. Csak Viktor marad itthon, mert neki munka van. Remélem azért nem fogja magát halálra melózni (pláne mások helyett), hanem egy kis cincogásra is lesz alkalma.
Apukám irtó büszke az első lányunokára (aki egyben a hetedik kisunoka), egyébként is úgy hívják már magukat anyukámmal együtt, hogy a hétpróbás nagyszülők:-DDKopaszodásverseny. Tippelni lehet, hogy ki vezet? Naná, hogy a legkisebb:-DD
Aztán sikerült a húgomnak, Tusinak is eljutnia hozzánk. Irtóra örültem neki, kicsit féltem, nehogy valami közbejöjjön és halasztani kell a látogatást. Szerencsére minden kedvezően alakult, Misi irtó rendesen végigaludta a látogatási nap felét otthon, szóval apukájának nem volt annyira nehéz dolga;) Nálunk sem volt egy beteg sem, hogy valami friss vírust szállíthasson haza a tesóm. Itt is aludt, de amíg fenn volt, addig a srácaim szabályosan ellepték őt. Remélem jól érezte magát nálunk Tusi, hamarosan megint találkozunk, majd akkor megkérdem. Beszélgettünk sok-sok dologról, de nagyon repült az idő. Meghallgathatta Viktor gitározását, lakásvásárlási mizériánkat és persze pletykálkodtunk is. Fotó szinte az utolsó pillanatban készült, indulás előtt, mikor Marika reggel ébredt. Nekem a második a kedvencem, pláne azért, mert Tusinak is van varázsujja!!!;)

2 megjegyzés: