Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2013. március 9., szombat

A tavaszi kabátom

Nem szokásom az új ruháimat mutogatni, de valahogy dokumentálni szeretném a szüleimnek, hogy mit is vettem a névnapi pénzen, amit tőlük kaptam. Íme! Végigjátuk csütörtök este az urammal az Allee-t. Jelentem tavaszi kabátból szövetet csak 1 helyen találtunk és horror árban. Márpedig nekem szövetkabát kell!!!!
Emlékeztem, hogy a Savoyaban van egy kicsit konzervatívabb bolt, ma délután célba vettük. Igaz a bolt megszűnt, de megnyitott az Incze szövetkabátos ugyanazon a soron. Én előítéletesen (Viktor ezért le is szidott) be sem akartam menni (mondván túl drága ez nekünk!), de az uram csak beküldött, hogy nézzek szét. Pufikabátom láttán az eladó rögtön közölte, hogy itt csak szövetkabátok vannak. Végre! Végre! Belefutottam a nőnapi leárazásba is, így apáéktól kapott pénz egy kabát felére elegendő volt. Összesen 14 ezret fizettem, ami szövetkabátért szerintem nagyon jó ár. Naszóval kipótoltam az jándékpénzt és most már ebben pompázhatok jövő hét végétől. Még azért megvárom, hogy a minuszok elmenjenek:-DD
Szerintem csodaszép. Hazafele beugrott, hogy nagyon hasonlít az egyik régi kabátomra, ami szintén nagy szerelem volt;) Talán épp ezért vettem megint ilyen színűt.

5 megjegyzés:

  1. Nagyon csinos vagy benne, viseld egészséggel !

    VálaszTörlés
  2. Tényleg nagyon szép! Jól áll neked! ;-)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon megértem az elégedettséged, mert én is sok-sokat keresek minőségi árut elfogadható áron. Jól áll, nem is csoda, hogy örülsz!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon csinos! Hogy lehet valakinek négy gyerkőc után ilyen szuper alakja?!
    Nekem is néznem kell valami tavaszi alkalmatosságot a téli kabát után...a régi már "régi":o)

    VálaszTörlés