Gyerkőceim életkora

2013. március 8., péntek

Majd idén!

Tavaly azzal felkiáltással maradtam ki a tavaszi ház körüli virágozásból, hogy majd jövőre! Jelentem, idén van! Jelentem beszereztem egy csomó virághagymát, sőt a tavalyiak is szépen kiteleltek a garázsban. Voltak, amiket virágosan szereztem be, hogy a lakásban is legyen egy kis tavasz illat a sok taknyoló, köhögő gyerek között. A jácintok lassan elvirágoznak, így azok majd csak jövőre kerülnek ki, a többit viszont most hétvégén végre kiültetem a ház előtti frankó alig fél négyzetméteres kis ágyásomba. Aztán mindenképp szeretnék idén a kilépőre muskátlikat tenni. Szép apránként. Közben még három jácinttal (azok már kinn fognak virágozni) és két pici krókusszal bővült a csapat:-DD
Egyébként eddig a tavaszból leginkább a virágokat és az illatokat élvezem. Rajtam ólmos évszakváltási fáradtság van. Csak az vígasztal, hogy ugyanezt tapasztalom a kollégáimon, és az uramon is. Rengeteget alszom, így sajna a hímzésem csak áll:( Na majd ma!

Leadtam a szabadságigényemet a kórházban. Most már tudom, hogy július 22-augusztus 16. között zár be a bölcsi. Pont akkorra sikerült időzítenem a szabit, igaz, két részletben. Igyekszem megcsinálni a nyári heti tervezetet, hogy mikor hogyan oldom meg a gyerekek elhelyezését. Remélem sikerül mindent ügyesen elintézni. Még egy cseppet azon filózom, hogy augusztus végén a két kicsit visszavigyük-e a bölcsibe, oviba. Marika ugyanis jövőre már az oviban kezd. Rohan az idő!!!

 
 
 
Hétfőn lesz az utolsó napom az orvosigazgatóságon. Mire kezdenek az emberek megjegyezni, addigra elkerülök onnan:-DD Viszont nagyon várnak a kontrollingon. Remélem, hogy jól megálltam a helyem.

3 megjegyzés:

 1. Oooooh! Mennyi gyönyörű virág! A kert lassan alakul nálam is és soha nem olyan, mint ahogy szeretném.
  Munka: sok sikert!

  VálaszTörlés
 2. Jó egy kis tavaszt látni Nálad! Én is tele vagyok kerti tervekkel - no meg nálam is megvan az az ólmos fáradtság, amit említesz:o) Majd csak elmúlik!
  Biztosan megállod a helyed az új helyeden is, emiatt ne aggódj!

  VálaszTörlés
 3. Szép hagymásaid vannak! Majd csak kialakul a kiskerted! Kitartás!

  VálaszTörlés