Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2012. szeptember 24., hétfő

Úgy döntöttem nézni fogom

Direkt nem írtam bele a címbe az X-faktort, mert hátha így sokakat elriaszt:-D Szóval mindig nézem a tehetségkutatók selejtezőjét, mert állati jókat lehet rajta röhögni. Bár mostanra ugye már nem mutatnak meg boldog boldogtalant, sőt a bejutók nagy részét is kivágják, vagy akit mégis mutatnak, annak is lerövidítik a dalát. Persze a youtube-on szinte minden fellelhető.  Általában eddig nézem a műsorokat, aztán részemről nem izgat tovább. Néha persze becsúszik egy-egy sorozat, általában akkor, ha valaki nagyon tetszik. Aztán persze lankad a lelkesedésem, ha az illető kiesik. X-faktort még sosem néztem. Megasztárt is csak a régieket, Csillag születiket sem néztem még, csak ha épp be volt kapcsolva a tv.
Szóval néztem a selejtezőt, egy alkalommal asszem még Viktor is ottragadt a tv előtt, hogy velem együtt figyelje. Nekem van 2 befutóm, mindkettőért nagyon fogok izgulni. A youtube-on szerintem legalább 100 megnézés már hozzám tartozik, aki Ónodi Jánosra bökött. Jobban szeretem azt a verziót, amin a zsűri reakciója is látszik, mert tényleg annyira szórakoztató a srác és látszik, hogy nagyon élvezi minen zsűritag a produkcióját. Szóval egyszerűen zseniális szerintem a srác. Csak linket teszek ide, de komolyan mondom, hogy érdemes kattintani. Olyan fergetegesen hasít a hangja tök magasan, és mégsem lányos, vagy béna. Eszméletlen! Miatta napok óta csak énekelgetek itthon megint. Jó kedvem van tőle. Én is mindig énekelek, ha jó kedvem van. Onnan tudni, hogy nyomott vagyok, vagy feszült, vagy ideges, hogy nem énekelek. Mindenevőként főképp népdalokat, meg régi slágereket énekelek a gyerekeimnek, vagy a mesék betétdalait.
Még kislánykoromban nagyon kacérkodtam a gondolattal, hogy zenei szakközépbe megyek magánének szakra. Nagyon gyatra voltam szolfézsból, az elhatározás pedig kései volt. A lemaradást nem tudtam behozni. Aztán a színjátszó szakkörön bontogattam az énektudásom, egyetlen komolyabb kritikát Szinetár Miklóstól kaptam. Szóval ha egy jó tizessel fiatalabb lennék, akkor biztos elmennék sorbaállni, hogy hátha. Bár persze félnék a kritkától, hogy kislány, ez elég kicsi, kevés, sovány:-DD Úgyhogy inkább más irányba indulok a héten, majd írok erről is pár sort, ha bejön a dolog.

Nade addig szóljon helyettem egy hihetetlen hang:

http://www.youtube.com/watch?v=h921oml5fXE

A másik srác meg Viktor "protezsáltja". A gerebléyzős srác, Oláh Gergő. Talán páran már hallottak róla. Hát nekem is leesett az állam. Hihetetlen, hogy micsoda tehetsége van! Ki nem nézném belőle. Itt érdemes mindenképp megnézni a bemutatkozás egy részét. Értelmes srác, tudja, mit rontott el, mit akar stb. Eszméletlenül sajnáltam, hogy pont arra kérdezett rá Geszti, amiről nem akart beszélni. Na meg ilyen hangulatban elkezdeni énekelni... Látszik, hogy a zsűrinek még kedve sincs hozzá, unják, nem néznek ki belőle semmit, ásítoznak. Aztán jön a teljes meghökkenés! Nagyon-nagyon jó figyelni a zsűri fejét, ahogy a teljes érdektelenségből átcsapnak drukkerekké. Érdemes kattintani!

http://www.youtube.com/watch?v=Xc_Q9gUd-Pw

Én nekik fogok szurkolni! És csak miattuk nézni fogom az X-faktort:-DD

6 megjegyzés:

  1. OK, az elsővel tökéletesen egyet értek veled:) A másodikról meg csak annyit, hogy cigány: jól énekel! Kevésben csalódtam eddig - tény, hogy volt ilyen. De én meg amúgy első alkalommal nézem a válogatót. Én onnan szoktam bekapcsolódni, ahol már a döntők mennek. Én még szorítok a Zámbó srácnak is. Amúgy én meg csak az X faktort nézem. A Megasztárt imádtam, amíg az első zsűri volt. A negyediktől nem nézem. A Csillag születikben meg sajnos nem érdekel a többi, csak a zene meg a tánc - ezért nem köt le.

    VálaszTörlés
  2. Én egy ilyet sem nézek. Egyrészt évek óta nem volt ugye tévénk, másrészt engem meg mindig zavar az amivé "varázsolják" ezeket az embereket, ahogy átalakítják a végére őket. Ez az egész műfelhajtás is zavar az ilyen showműsorok körül. Csak ha a szüleimnél voltam akkor néztem, mert ők nézik mindig. De megnéztem amiket linkeltél, mert azért tényleg lehetnek jók közöttük, ez nem kétséges.
    Nekem viszont a második tetszett sokkal sokkal jobban! Persze cigány a srác, lehet hogy ezért énekel jól, de mégiscsak ráadásul egy angol dal, és tök jól énekelt. Némely énekesnek a szájából annyira rosszul hangzanak az angol dalok, ahogy magyaros kiejtéssel adják elő. Szóval szerintem itt is remekelt. Legalábbis nekem nagyon bejött.
    A másik sem volt rossz, de nekem az ő külső megjelenése sokkal zavaróbb volt. De a hangja tetszett ettől független.

    VálaszTörlés
  3. Hű, ezért már érdemes volt hozzád benézni! Nagyon szuper produkciók. Nekem Oláh Gergő jobban tetszett, nemcsak a hangszíne, de az angol kiejtése miatt is. A dal tökéletesen szólt általa.

    Amúgy nem nézem egyik műsort sem, régebben néha belefelejtkeztem. Egy hónapja lemondtuk a tv szolgáltatást, ami esetleg érdekel, online megnézzük. Engem eddig is zavart a tv, csak felesleges dolognak tartottam, most kimondottan örülök, hogy nincs. :)

    VálaszTörlés
  4. Immmádom az x factort,szinte az egyetlen műsor ami tökéletesen kikapcsol. Jó a srác,nekem eddig a csacsasát előadó kislány a kedvencem,de ha jól láttam a szombati adásban kiesik.Nekem mindegy,csak szórakoztató legyen és az!Énekelj,avval csak jobb hangulatod lesz,jól teszed!
    Jók lettek a keretezett képek!

    VálaszTörlés
  5. http://www.youtube.com/watch?v=l2zk56DDjGc Bruce Willis Blues Band-egyik kedvencem.

    VálaszTörlés
  6. Szia, ne haragudj hogy itt és ismeretlenül kérdezek, de arra lennék kíváncsi, hogy nektek mennyire volt eredményes a hallásébresztő terápia. Ha esetleg lenne rá időd írni róla egy pár gondolatot nagyon megköszönném.
    Zita zotvos@e-otvos.hu

    VálaszTörlés