Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2012. szeptember 17., hétfő

Kis családunk Marikája

Idén ősszel is megünnepeltük a kisasszony névnapját. Próbáltuk kicsit csajosabbra venni az ajándékot, így Marika gyöngyöket kapott. Vettünk a korának megfelelő nagy fagyöngyöt és kisebbet is egy dobozkával. Mindkettőnek nagy sikere volt. És nem csak a csajszinál. 12-én este gyönygöt fűzött nálunk kicsi és nagy. Főképp azzal volt gond, hogy mindenki meg akarta tartani a kész nyakláncot, pedig a gyöngyök száma véges:-D Marika két napig a gyöngyeivel aludt és folyton fűzött. Ma már főzőcskézik is belőlük.

Marikáról pár szót. Igazi energiabomba. Idén nyáron megpróbálkoztunk a szobatisztasággal. Teljes kudarc a végeredmény. Még csak véletlenül sem pisilt bele a bilibe. Van wc fellépője is, az sem nyerte el a tetszését. Egyszerűen olyan, mintha a bugyi is pelus lenne. Persze zavarja, ha bepisil, de újra és újra megteszi. Végül meguntam és kinyilvánítottam, hogy Marika még nem érett meg a bilire. Majd valamikor máskor újra próbálkozom, bár tény és való, hogy a nyári időszak lett volna a legalkalmasabb időszak erre. Igazából asszem csak jó bulinak tartotta a bilin való ücsörgést, és nagyon tetszettek neki a bugyik (főleg a Hello Kitty-sek):-DDMég egy teljes hetet lesz itthon, aztán jövő héten szerdán kezdjük a bölcsis beszoktatást. Remélem ügyesen vesszük majd mindketten az akadályt.
Kedvenc meséje most a Micimackó. És végre-végre énekel a csajszim. Mindent akar nótázni! Édesen halandzsázza a szöveget.

4 megjegyzés:

  1. Tündéri csajszi!:) Az első képen tiszta Miki!
    Remélem jól fogja érezni magát a bölcsiben! Millió puszi!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon aranyos nagylányod van! Majd sikerül a szobatisztaság. Nekem 1 hónapig állva pisilt Macus, még leguggolni sem volt hajlandó. Aztán hirtelen minden rendbe jött.

    VálaszTörlés
  3. Marika nagyon szép kislány! Nem fog örökké pelust hordani, majd csak... Eszembe jutott az első Sindy baba (Barbi helyett),a fiam is kért. Egy napig komolyan öltöztette és jól van ez így. Most 30 éves és kislányt akar.Mármint saját gyereknek. Ez is jól van.

    VálaszTörlés
  4. Csédóra! Tényleg nagyon hasonlítanak Mikivel. Anyukámék szerint meg egyre jobban hasonlítanak Viktorral is.

    Amilgade! És Macus kitől látta???

    Beáta! Nekem is Barbie-ztak a fiaim, mikor a szüleimhez hazamentünk. Otthon van egy elég méretes Barbie kollekciónk a húgommal:-D

    VálaszTörlés