Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2011. február 17., csütörtök

Charlaine Harris: Hetedik harapás


"A vámpírkirálynőre halálos ítélet vár. Sookie tudja, hogy a királynő ártatlan a király meggyilkolásában, de bizonyos titkos hatalmak csapdába csalták az amúgy is legyengült királynőt, és a végső leszámolásra készülnek. A pincérlány még mindig nem tette túl magát vámpír szeretőjének árulásán, de a szexi Quinn mindenben támogatja, kivéve persze az álnok Bill visszaszerzését. Sookie hamarosan válaszút elé kerül, ami nemcsak magánéletének alakulását, de a városka sorsát is eldöntheti…"

Mint kiderült, kis családom kifejezetten nem szereti a könyvélményeimről szóló beszámolóimat, de hát ez az én blogom, én meg szeretném leírni, hogy milyennek találtam az épp olvasott könyvemet. Még mindig True Blood, de hát egyszerűen élvezem olvasni és valahogy mindig fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy mi és hogy lesz.
Igazán kerek volt a sztori, nekem nagyon tetszett. Még az is, hogy Sookie néha annyira irreálisan viselkedett egy-egy helyzetben. Őszintén szólva nagyobb csavart vártam Quinn múltjában. Viszont jelen volt a 3 pasi és egyébként is igen izgalmas volt a történet.

2 megjegyzés:

  1. Én szeretem, ha erről a könyvről írsz:)
    A végszóra van egy gondolatom. Én is Erik fan vagyok, de valamiért nem hagy nyugodni, hogy a végére Sam-et kapja meg párnak Sookie.
    Végülis eddig mindegyik pasival az volt a baj, hogy irányítani, túlzottan óvni akarja, helyette dönt stb. Egyedül Sam nem ilyen, ráadásul övé a bár is, amit Sookie imád:)

    Kiváncsi leszek igazam lesz-e. Szerinted?

    VálaszTörlés
  2. A tizedik részig nem lesz igazad:-DD De csak onnan tudom, hogy elolvastam a bookline-on a rövid összefoglalót a kötetekről és ott azt írja, hogy Eric szerelme tartja Sookie-ban a lelket:-DD
    De ha jól tudom lesz még további kötet is, szóval hátha bejön a jóslatod és lesz még benne szerelmi csavar. Csak akkor Ericnek jusson valami jó fej csajszi majd! Őt valahogy sajnálnám...

    VálaszTörlés