Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2010. szeptember 3., péntek

Alakul az órarendünk

Én nem tudom mi van velem, hogy front van-e vagy mi, de majd megdöglök a fáradtságtól. Már este direkt előre hoztam a szopit, hogy hamarabb ágyba keveredhessek. Éreztem, hogy a tejem is kevesebb, naná, hogy Marika fél háromkor ébresztett éhesen. Aztán teljes megdöbbenéssel vettem a következő csipogását valamikor háromnegyed hat körül. Alig bírtam kimászni az ágyból, félig alva szoptattam meg a kisasszonyt, aki hálából naná, hogy nem aludt vissza. Szóval mostanra már csak azt várom, hogy ebéd után a két kicsivel én is lefeküdhessek. Pedig olyan jó lenne egy nagyot hímezni, de a fáradtság maga alá gyűrt:-DD

Közben alakul a heti menetrendünk. Matyinak volt tegnap furulya megbeszélése. Vittem a srácokat is mind, épp csak odaértünk, mert Matyit hajkurásztam az épületben. Persze nem volt a megbeszélt helyen, sem a teremben, sem kinn az udvaron, így aztán nélküle mentem a három kicsivel a megbeszélésre, ahol Marika hálából kétszer összebukott, egyszer a karomat egyszer a mellkasom. Egy előzékeny apuka átadta a helyét, hogy legalább ne állva ökörködjek a srácokkal és Marikával a karomban. Aztán kezdődött a könyökölés a jobb időpontokért. Én egy szerda-péntek felállást szereztem az utolsók között Matykónak úgy, hogy végül én is odadúródtam a tanári asztalhoz és odaböktem az ujjammal a tanár úr órarendjére, hogy ezt a szerdai fél hármas időpontot vinném én, cserébe beírhatja a gyereket pénteken későbbre. Szóval pénteken meg majd négyre megy Matyi furulyára. Szolfézs órája meg kedden és csütörtökön lesz négykor. A focival asszem nem fog semmi ütközni, mert az ha a tavalyihoz hasonlóan alakul, akkor délután ötkor kezdődik majd hétfőn és szerdán. Viszont a csillagászatra úgy fog beesni majd a szolfézs órákról... Vagy kiharcolja, hogy járhasson a nagyokhoz. Tudásban simán ott van, szóval szerintem Norbert testvér se lenne ellene a dolognak.

Mikinek próbálom intézni a TSMT tornát itt a közelben. Ha jól láttam hétfő délelőtti időpont van a Fejlesztőház órarendjében. Ide még akár gyalog is el tudnánk menni. Aztán mondta, hogy szeretne úszni járni, úgyhogy jelentkeztünk a Kondorosi usziba kedd-csütörtök felállásban délután ötre. Akkorra tuti odaérünk és nem kéne a kicsiket túl hamar felébreszteni. Igazából a tuti az lenne, ha háromra járhatna és amíg átviszem úszni, addig valaki nézne a kicsikre itthon, de ez kivitelezhetetlen. Nagy kár, hogy az oviban megszüntek a fizetős órák. A focit sajnálom a legjobban, már Karcsi is nagy lelkesedéssel várta az egészet. Röhej ez az esélyegyenlőség téma... Nekünképp így lett sokkal kisebb az esélyünk, hogy járassuk a gyereket jobbra-balra. Na mindegy, majd igyekszem mindent megoldani, Marika meg kénytelen alkalmazkodni.

3 megjegyzés:

  1. Hát talán a kislány nem fog reklamálni. A srácokkal meg jó sűrű programjaitok lesznek.

    A fáradtság bennem is meg van, én sajna hideg- és melegfrontra is így reagálok + jó adag fejfájás és vérnyomás ingadozásom van. Az 1 pillanatban 140/100-98 pulzus a másikban meg 90/58-90. :( Szóval nem csoda a fáradékonyság ilyen időjárásikörülmények között.Ilyenkor én is csak az ágyamat akarom.

    VálaszTörlés
  2. Én is dühös vagyok az állítólagos esélyegyenlőség dolog miatt. Nekünk az oviban a külön torna szünt meg, pedig nagyon jó volt Dávidnak és szerette is... Most hála az új törvénynek cipelhetem máshova és ugyanúgy fizetek érte... megint egy nagyszerű húzás...

    VálaszTörlés
  3. Nyugodj meg,semmi okom,hogy fáradt legyek,mégis kétszer előfordult a múlt héten,hogy éjfél előtt fél tízkor elaludtam.A hűvös idő húz medveálomba idő előtt,de majdcsak alkalmazkodunk hozzá.Semmi baj nincs Veled!

    VálaszTörlés