Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2010. július 23., péntek

Maria van Scharrenburg: Water babaköszöntő


Körülbelül két hét termése ez a kisebb paca. Ez lesz Karcsié, mivel ő családunkban a skorpió és víz elem szülötte. A 4 babaköszöntő közül szerintem ez a legjellegtelenebb, de a színei csodásak. Sokat nézegetem szoptatás közben a borítóját a készletnek, fejben már a felét rég meghímeztem. Időbe tellett, mire rájöttem, hogy a baba térdei felett valószínűleg egy igazgyöngy látható, a popója alatt egy csigaház. Hogy a feje alatt mi van? Passz... lehetett volna egy szépen kidolgozott korall vagy valami más... Nameg miért is nincs rajta semmi hal? Mindegyik babaköszöntőn van valami állat, erről a legjellegzetesebb, a hal, hiányzik. Na mindegy, a végeredmény azért így is nagyon szép lesz!

9 megjegyzés:

  1. Asszem ez az egy amit én nem csináltam meg? Valószínűleg igen, mert nem rémlik a csigaházas része. Egyébként nekem néha pont ez a bajom a lanarte-okkal, hogy olyan elnagyolt, kidolgozatlan néha a minta. Persze így is néha nagyon tuti, csak van, hogy találgatni kell, hogy mi micsoda :-D

    VálaszTörlés
  2. Jaja, pont ezt hagytad ki. Emlékszem, hogy a földdel az volta gondod, hogy nem látszott az ezüst fonalas felirat. A tüzet valahol elszámoltad,így egy csomót rögtönöztéla rózsákban. A levegőnél meg utáltad a szárnyakat kontúrozni. Esküszöm nem olvastam vissza a kistopicot!:-DDD

    VálaszTörlés
  3. Nem semmi vagy hogy erre mind emlékszel :-D
    Tényleg így volt :)

    VálaszTörlés
  4. Jajj, de jó, hogy elkezdted, majd bátorítjuk egymást!! Hétvégén jöttünk haza a Balatonról és én is rögtön azzal kezdtem,hogy elővettem az enyémeket :D

    VálaszTörlés
  5. Éljen! Majd hajrázunk együtt! Melyiknek állsz neki először?

    VálaszTörlés
  6. Mivel nálunk nincs konkrét célja e képnek, így a párom találomra választotta ki az este és a tüzet kérte elsőnek. Nekem nem tetszett az anyag a készletből, úgyhogy azt még vennem kell...és akkor már én is beleöltök végre :)

    VálaszTörlés
  7. Hesztia! Szerintem csúcs szépen lehet hímezni a Lanarte készletekhez adott anyagra. Legalábbis nekem irtó egyenletesnek tűnnek ezen az anyagon az x-eim.
    Haladok, haladok! Mutatom majd a heti termést!

    VálaszTörlés
  8. Jaj,én nem úgy értettem! Nekem nem az anyag minőségével volt gondom...újabban méretbeli gondjaim vannak :D bocsi, én fogalmaztam kicsit slendrián módra :))

    Most meg is vettem a kiállításon, 20-as aidára kerül...

    VálaszTörlés
  9. Akkor jó picike lesz. Fel kéne tennema következő fázisfotómat, csak most annyira élvezem ennek a hímzését, hogy még egy hetet bele szeretnék "tenni" és inkább úgy csinálom a fázisképet.
    Aztán jöhetnek az RR-ek... Most úgy kihagynám...

    VálaszTörlés