Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2010. június 4., péntek

Sok-sok bűnöm... és vágyam...

Íme, itt van a két kincses dobozom. Lassanként már alig tudom lecsukni őket, tehát a tartalmát inkább fogyasztanom, mint duzzasztanom kéne. Ha betörő jönne hozzánk, asszem a leginkább akkor járna jól, ha ezt a két dobozt kapná fel... bár lehet, hogy nem bukik a cérnákra, anyagokra, gyöngyökre és a kézimunka ívekre, készletekre...Ez a két doboz mutatja, hogy hörcsög-énem igenis létezik és aktívan munkálkodik. Főleg akkor, ha nehéz időszakon vagyok túl és úgy érzem valamivel meg kell "jutalmaznom" magam, nameg akkor is, ha tárgyi ajándék helyett pénzt nyomnak a kezembe. Tudom, tudom, költhetném hasznosabb dolgokra is azt a pénzt:-DD De nem tehetek róla, a hímzés és a könyv a gyengém. Könyvesboltból szinte sosem tudok kijönni valami új kötet nélkül, legyen az a gyerekeknek valami kis apróság, vagy valami nekem való, amire már régóta fájt a fogam. Az Éva kézimunkából szerencsére már rutinosan ki tudok jönni újabb szerzemény nélkül:-DD A könyveimet már mindenhol tartom, mert a polcok totál fullon vannak. Még anno, mikor megvettük a szekrénysort, terveztem, hogy ide ilyen teáskészletet rakok, oda olyan kancsókat... Na ezeket mind bezsúfoltam a konyhaszekrénybe, mert a könyveknek kellett a hely. Néha Viktor felveti, hogy pár kötetnyit össze kéne csomagolni és le kéne vinni a pincébe, de erre képtelen vagyok, nameg a könyvek is tönkremennek ott lenn és persze mi van, ha pont akkor szeretném őket olvasni, ha épp összekötve hevernek a tárolóban:-DD

Nade visszatérve bűneim dobozára, vagyis a kincseimre. Komoly évek felhalmozott kincseit tartalmazza a két doboz. Eleinte elég volt egy kis fiók. Első készletemet valamikor 2005-ben vettem. Ez volt a Sunset három gésája. Aztán Mariann rászabadított az 123-Stitch-re... Itt vesztem el azt hiszem véglegesen:-DD Mindig nézegetem ezt az oldalt, mindig vannak újabb szerelmeim, és mindig akad valaki, aki időről-időre feldobja az ötletet, hogy talán rendelhetnénk együtt valamit, úgy kisebb a postaköltség (csak ne lenne vámköltség) ;)Egyébként mindegyik szerzeményemet szeretem, talán csak a Dimensions 3 virágos készletét nem. Annak a leírását nem olvastam el elég tüzetesen és csak mikor kézbe vettem, akkor láttam, hogy előnyomott anyagra kell x-ezni. Na majd egyszer csak nekiesek annak is. Egyébként mutattam Viktornak a készleteimet és ő javasolta, hogy a Dim készleteimet dobjam árverésre, mert sosem lesznek kész, hiszen telibe kell őket hímezni és hát valljuk be, nem vagyok egy villámkéz... De én imádom őket, a méretüket ugyanúgy, mint a színüket. A Lanarte készletek meg olyan finomak és annyira csodás nőalakjai vannak. A Mirabiliáknak szintén csodásak a színei és hát a gyöngyök úgy feldobják a hímzést. A Michael Powell készlet is pazar, imádom ezeket a házakat, nem véletlenül vettem meg Anitától. Szóval remélem egyszer mindet lesz időm elkészíteni, még akár a nyugdíjig is húzódhat ez az időpont:-DD

Na és jöjjenek a fotók. Kérem, hogy csak erős idegzetűek nézzék végig! Jelzem, hogy örömmel várom mindazok jelentkezését, akik még rajtam is túltesznek.Még egy plusz információ. Mindössze két megkezdett készletem van, íme:

13 megjegyzés:

  1. Komoly készlet mennyiség! :))

    VálaszTörlés
  2. jújj, de jók!! Engem már ez a két szép doboz is simán elcsábítana...:)
    a gésákat, már Dóránál is muszály voltam megcsodálni a múltkor, de az abszolut kedvencem a Lanarte 4Elem babás!!!Tündéri

    VálaszTörlés
  3. Hát ez tényleg nem semmi :-D
    És mennyi minden tetszik innen!
    Az előnyomott nem csodálom, hogy nem vonz...

    VálaszTörlés
  4. Dora! Szerintem eleg a temahoz, hogy 2 szekreny van nalunk tele kb. 10-12 ilyen dobozzal, amiben szinten kincseket tarolok. Bar en nem keresztszemezek (egy idoben csinaltam), de azert van eleg alapanyag ahhoz is;) Csak igy tovabb, nyugi, bovulni fog ez meg:)

    VálaszTörlés
  5. Jajj, egytől egyig gyönyörűek, nekem főleg a Lanarte-k...meg...meg...mindegyik tetszik! Rokonlelkek vagyunk, nekem is a könyv és a hímzés!:o) Jó ötletet adtál: a kávéskészlet helyére jöhet könyv is!:o))

    VálaszTörlés
  6. Melyiket gondoltad nekem?

    VálaszTörlés
  7. Judit! Hát igen, kicsit szégyenlem is:-DD

    Hesztia! A Lanarte 4 elem babaköszöntőket én is imádom. Már gondolkodtam azon, hogy milyen stílusos lenne megcsinálni a 4 gyerekemnek (4 elemtől függetlenül), csak annyira lassan leszek kész bármivel... Nameg mostanában már nemis nagyon látom a polcokon az Évában.

    Mariann! Ha kikeresnéd az összes megkezdett készleted, azért széplassan a nyomomba érhetnél. Csak nálad egy csomó dolog el is készül, még a nagyok is. Szóval neked inkább érdemes készleteket venni;)

    Adri! Hmmm... 10-12 doboz??? Nem semmi kincs lehet. De jó, hogy van akkora szekrényed,ami asok dobozt elnyeli. Az enyémeket a ruháim közé kell nyomni:-DD

    Jucus! Nekem még a konyhaszekrényben is van könyvem. Jobb híján oda kellett deportálnom a szakácskönyveket:-DD

    Tusi! Melyiket szeretnéd? Beszélhetünk róla, hogy a faladat díszítse valamelyik az elkövetkezendő 10 évben. Egy kikötésem van. Tilos ajtó mögé, vagy szinte észrevehetetlen helyre tenni!!!!

    VálaszTörlés
  8. Kikérem magamnak, egyiket sem dugtam el, és nagyon sok embernek el is dicsekedtem, hogy milyen ügyes nővérem van.
    De ne izgulj, hely van még bőven.
    A gésás nekem is nagyon tetszik, de bármelyik jó a következő 10 évben.

    VálaszTörlés
  9. Oké, ha jössz, akkor végignézed és választasz személyesen!

    VálaszTörlés
  10. Wow. Szép kis mennyiség. Szerintem nekem is van ennyi, meg egy csomó megkezdett. Na igyekszem a héten is előszedegetni őket, és akkor megmutatom.

    VálaszTörlés
  11. Nóri! Érdeklődve várom a te fotóidat;)

    VálaszTörlés
  12. Dóra! Írtam gmailt!

    (Nem semmi mennyiség....én nem vallom be mennyi van , mert ijesztő lenne még magamnak is:-D )

    VálaszTörlés
  13. Dóra, nagyon jó, hogy figyelmeztettél minket! Most tértem magamhoz! A megtekintést hanghatások zavarták meg... ;).
    Gyönyörűek!
    Felcsillant a szemem , hogy neked is kedvencek egyike a dimensions tél tündére.
    Könyvekről is hasonló a felfogásunk.
    Puszi: Dorka

    VálaszTörlés