Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2010. június 12., szombat

Beépültünk:-D

A héten egyszerűen tudatosult bennünk, hogy beépültünk Albertfalvára. Persze ezt elsősorban a gyerekeinknek köszönhetjük, nameg annak, hogy a többi szülő az oviban és a suliban kicsit szociálisabb, mint mi. A barátkozósságom már pár éve elég rendesen megkopott, de másoknak szerencsére nem és amit megtehetek (vagyis hogy nyitottan fogadom a közeledést) saját részről, azt igyekszem meg is tenni.
Marikával a héten sokszor voltam kinn az utcán. Rengetegen megállítottak minket és megcsodálták a kiscsajt. Persze nekem dagadt a mellem, irtó büszle vagyok a lányomra, pedig semmit nem csinál még, csak egyszerűen van, és hát már ez is csordultig tud tölteni boldogsággal. Nagyon köszönöm a sok-sok gratulációt, amit levélben, sms-ben, személyesen kaptunk. Jó érzés tudni, hogy ennyien izgultak értünk, ennyien gondoltak ránk!!!
Jelentem még épp beférünk a liftbe. Jelentem, hogy ha a négy gyerekkel elmegyünk a játszóra, szinte látványosságnak számítunk. Szabályosan megbámulnak minket az emberek. Valahol élvezem, de kicsit bosszant is.

Most csak egy kép a családról, de ígérem (magamnak is) ,hogy próbálok idejutni hamarosan részletes beszámolóval és sok-sok képpel, persze most főképp Marikáról.

5 megjegyzés:

  1. szepek vagytok! es dagadjon a melled ;) :)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű a családod! Gratulálok!

    VálaszTörlés
  3. Büszke is lehetsz, nem csak a lányodra! ;)

    Elhiszem, hogy zavar, ha nagyon néznek, de nem biztos, hogy rossz szándékkal teszik. Én legalábbis csak magamból tudok kiindulni, de én is tuti megcsodálnálak Titeket. Nézném, hogy működtök, mint család...figyelném a párbeszédeket....és próbálnám arra a kis időre magamba szívni a nagycsaládot :) Biztosan jó látvány vagytok!
    Puszillak titeket!

    VálaszTörlés
  4. Szerintem is szépek vagytok!! Nagyon is!
    A bámulósokat meg majd megszokod!:-)Én nem is bánom, büszke vagyok rá, hogy sokan vagyunk.
    Balu kicsit kilóg a sorból,sokan azt gondolják talán más az apuka?:-)
    A ruhákra meg válaszoltam, szerintem nem kaptad meg, majd újra írok!!

    VálaszTörlés
  5. Szép család vagytok, olyan jó nézni benneteket!!
    Mostanában én nagyon sok három és többgyermekes családot látok, és ha megnézem őket,akkor biztos azért teszem, mert öröm látni őket. S az emberek zöme ezért néz, szerintem.:-))

    VálaszTörlés