Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2017. június 15., csütörtök

Elfogytak az ovisaim

Marika holnap megy utoljára oviba. Lezárult egy korszak, mely 12 évig tartott, de persze 3 év múlva jön az utánpótlás Lacika személyében.
Margit nénitől ma végleg elbúcsúztunk, aki kicsit el is pityeredett. Mondta, hogy olyan nehéz, hogy mindig elmennek a gyerekek, akik a szívükhöz nőnek az évek alatt. Marikát holnap délben elhozom, akkor elbúcsúzunk Kati nénitől, a dadus néninktől és Vera nénitől, a másik óvónénitől.
Múlt héten volt az ovis évzáró. Komoly 4 képet készítettem, mert Matyi elvitte a jó gépet Pannonhalmára, a régivel meg csak bénákat tudtam lőni:-D Bár azt hozzá kell tennem, hogy a műsor felét a folyosón töltöttem, mivel Lacika nem bírta a kiképzést odabenn a nagyteremben. A másik felét Viktor töltötte kinn a folyosón. Azért a lényeget láttam:-D
Olyan nagylány lett Marika és nekem nagyon tetszik ezeken a képeken, főleg azért, mert végre ruhában volt. Nem kis vitánk volt előző este amiatt, hogy a régi ünneplő ruhája nem volt már jó rá, ezt pedig nem akarta felvenni. Magyaráztam neki, hogy legalább erre az ünnepségre ne suttyó nadrágban menjen, legyen végre csinos és a haját is kössük össze. Hosszas rábeszélésem eredménye lett a következő összeállítás.


Szerencsére időben odaértünk az ünnepség előtt apával, így még elcsíptem Marikát, aki zöld zokniban pompázott, mondván, hogy a fehéret nem tudja egyedül felvenni, mert kicsit kicsi. Apával felvették.
Összesen 7 kisgyerek ballagott el a csoportból. Jó kis társaság volt, több telefonszámot elkértem a nyárra, hogy legyen kit áthívni játszani shopkins-eset, pónisat és hasonlókat, amikben én ultra béna vagyok. Ez van, autózáson szocializálódtam, a szerepjátékok baromira nem mennek.

Holnap délutántól hivatalosan is kitört nálunk az itthon lévőknek a nyári szünet. Szombaton Viktor hazaköltözteti a legnagyobbat is, onnantól teljes létszámmal működünk. Igyekeztünk több programot leszervezni a nyárra. Táborokat, családi nyaralást, nagyszülőzést. Egyszerre várom is a nyarat, meg nem is, mert könnyebb is lesz, meg nehezebb is. Ha minden igaz, annyira sokat nem leszek itthon az összes gyerekkel, de nagyjából az esélytelenek nyugalmával indulok, hogy olyan programot találjak ki, amit az összes gyerek élvez és részt akar venni rajta. Na majd beszámolok arról is, hogy hogyan telnek a napjaink.

Itt van még 2 fotó Laciról. Ma voltunk védőnőnél. 7480 gramm és 71 cm. Féloldalasan kúszik, ezért kértem időpontot Dévényes tornászhoz. Aztán egyre ügyesebben kutyázik, már tolja fel magát ülésbe is. Fél percig nincs nyugiban, folyton valamiért küzd, kepeszt. Igénybeveszi az ember teljes figyelmét, örökmozgó, nagyon vidám kisfiú.
 

2 megjegyzés:

  1. Marika nagyon csinos volt az ovis évzárón. Igazi csajszi, mondogasd csak neki, hogy igenis jól áll neki a szoknya. :)
    Laci fiú hihetetlenül aranyos! :) Nő, mint a gomba.

    VálaszTörlés
  2. Lackó nagyon cuki.Marika pedig kész hölgy!Nagyon jól állt neki a ruha!

    VálaszTörlés