Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2016. június 17., péntek

Marika 6 éves lett

Lassan 1 teljes hónap eltelt azóta, hogy Marika 6 éves lett. Készültek fotók a szülinapján, nem túl sok. Viszont az azóta eltelt 1 hónap alatt sem jutottunk el doktorbácsihoz a 6 éves oltásra. Talán majd jövő héten, vagy utána, még nem is tudom. Igazából elég rendesen be vagyok táblázva, heti szinten elég sok helyre kell rohangálni, szervezni, gyerekekkel, vagy babócával menni. Én meg kissé fáradékony vagyok, szóval túl sok dolgot nem is nagyon vállalok be. Mostanában meg a rendre jövő-menő frontok a hasammal fura dolgokat művelnek. Sokszor van olyan érzésem, hogy nem is baba, hanem kavics van a pocimban, így inkább üldögélek, ledőlök, nem a legjobb 2 lábon.
Nade Marika megrendelte a szülinapi tortát. Nem is tortát, hanem tiramisut kért, ami irtó jól sikerült. Volt listája, amiről lehetett ajándékot választani. Mi szülők voltunk csak olyan szerencsések, hogy elmehettünk Marikával együtt a játékboltba és együtt választottunk egy cuki házikót kiskecskékkel. Tipikus csajos játék, csak hát kevés csajszi van itthon, hogy ezzel játszon. Én meg annyira nem bírom ezeket a szerepjátékokat, pláne, ha mindössze 4 kiskecskével kell lejátszani egy teljes napot és minden friss ötletet Mariskám tőlem vár. Asszem a 4. nap után dobtam be a törölközőt, hogy nem bírom, inkább legózzunk, vagy meséljünk vagy bármi, csak ezt ne:-D
Csajszim továbbra is inkább fiús cuccokban nyomul, ahogy azt a képek is mutatják. Jövő héten esküvőre vagyunk hivatalosak. Mondtam, hogy oda nem jöhet nadrágban. Együtt fogunk venni neki valami kis ruhácskát, ami nem gombos, nem fodros, nem iszonyatosan csajos, hanem visszafogottan lánykás.

Na jöjjenek a képek.
 
 
 

Nameg egy kép a kiskakasos hímzésről, ami szerencsésen elkészült, elvittem keretezőhöz, hogy egy kis naracs színű keretben tündököljön.Marika irtó büszke rá. Már van egy kis csigás hímzése is (elég lassan halad)

2 megjegyzés: