Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2012. december 18., kedd

Van egy unokahúgom

Múlt hétvégén voltam a tesóméknál és akkor már az engedélyt is megkaptam, hogy megírjam az én blogomra az örömhírt, miszerint népes családunk gyarapodott egy újabb kislánnyal. November 17-én megérkezett Hack Boglárka 4150 grammal és 55 centivel ebbe a világba. Remélem Marikával majd hamar összebarátkoznak, ahogy szépen növekednek és szoros barátság lesz közöttük. Végülis Marikánknak Bogi az egyetlen kislány unokatesója. Én nagyon örültem neki és nagyon vártam. Gyors szülés volt, minden rendben ment.

Otthon még kicsit döcögősen telnek a család napjai, de ahogy elnéztem minden rendben lesz. Misi is örül a maga módján a kistesónak, nagyon szeret mellette feküdni, még az sem zavarja, ha a hugicája közben teli torokból üvöltve követeli a szopit. Persze anyukája kevesebb időt tud rá szakítani, mint korábban, de előbb-utóbb a húgom is belerázódik abba, hogy most már mindig többfelé kell szakadni. Végülis ez a legnehezebb, mikor egy gyerek helyett már kettőre kell figyelni. A három, négy már nem olyan nehéz, akkor már rég megosztott figyelemmel üzemel az ember lánya, csak a tempó lesz gyorsabb.
Bogi nyugis, jókedvű babaként mutatkozott be. Folyton cicin lógna, húgomnak meg szerencsére sok-sok teje van.
Hoztam pár képet róla:
 
 
 
 
 

10 megjegyzés:

  1. Oh!!! 4150 grammal és 55 cm-rel születni az nagyon nagy súly, ez előre vetíti a cukorbetegség tényét. Én 4600 grammal szültem a lányom és bizony szedem a gyógyszert. Ez nem dráma, de figyelni kell rá. Gratulálok!Gyönyörű ez az óriási baba. Az Ő súlya sem sokkal lesz több 10 kg-nál egy éves korára. Az Anyuka az, akinek nagyon figyelnie kell a vérképére.

    VálaszTörlés
  2. Szívből gratulálok, és jó egészséget kívánok az egész családnak!
    Nagyon helyes a csajszi! :)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű baba! Gratulálok és jó egészséget, sok boldogságot kívánok az egész családnak!
    Dorka

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű család!
    Sok szeretetet, jó egészséget kívánok mindenkinek!

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok Tusiéknak! Szép nagy lány! Nagyon örültem, hogy az egyik képen Misi is látszott, ő is nagyon megnyúlt!

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok!! Jó egészséget kívánok nekik!

    VálaszTörlés
  7. Ó, de örülök, hogy megszületett a pici lány:-) Gratulálok az egész családnak! S olyan jó látni, hogy a kis kardigán, amit kötöttem, újra használatban van:-)Nagyon csini benne a kis Bogi is:-)

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok jó egészséget és minden jót kívánok....Jaj de rég volt mikor ilyen picurka babát dajkáltam....ráadásul pólya nélkül...

    VálaszTörlés
  9. Jaj, de örülök, hogy rakhattál fel képeket, nagyon vártam már :) Tudtam, hogy megszületett, de azért egy beszámló mégis jobb :) Sok Boldogságot Tusiéknak! Olyan nagy babának tűnik!

    VálaszTörlés