Gyerkőceim életkora

2012. december 26., szerda

Karácsonyi képek

Épp a brassóihoz sütögetem a krumplit, de elég lassan haladok, így van közben időm ide-ideülni a géphez. Apa kivitte a nagyokat és Marikát egy kicsit levegőzni, Karesz meg köhög és taknyol (mint én is), így maradt itthon legozni.

Szóval szépen lekicsinyítgettem a képeket és mutatom, hogy miket fotóztam idén a srácainkról. Rólam és az ajándékomról is készült egy kép. Tudom, tudom a fotós hozott anyagból dolgozik, de könyörgöm, ennyire szarul nem nézhetek ki:-DD Maradjunk annyiban, hogy sokat ront rajtam a protkóm:-D Az utolsó kép érdekessége, hogy Karcsit külön kértem, hogy mosolyogjon;)

 
 
 
 
 
Azért azt is le kell írnom, hogy köszönöm Istennek, hogy ennyi mindent meg tudunk adni a gyerekeinknek, hogy ilyen gazdag karácsonyt tudtunk nekik varázsolni, hogy minden kívánságot teljesíteni tudtunk és még magunkra is jutott idő és "keret". Sokszor érzem úgy, hogy az Isten nagyon szeret minket, mert halad a szekér, nőnek a gyerekek és nincs komolyabb gondunk, csak annyi, amit még elbírunk, amivel még megbírkózunk.

9 megjegyzés:

 1. Ezt csodas olvasni. Ennel mar csak leirni lehetett jobb!:)

  Szep ajandekot kaptal!;)

  VálaszTörlés
 2. Jó volt nézegetni a képeket! Az írásodhoz csak azt kívánom, maradjon is így mindig!

  VálaszTörlés
 3. Érdekes, szinte szóról-szóra azt akartam írni, amit Jucus! :)
  Bármennyire nehéz is, hogy teljesüljenek a kívánságok, ezek a vidám arcocskák mindent megérnek. Nagyon szép családod van!

  VálaszTörlés
 4. Milyen protkó? Ne viccelj már! Egy rossz szögből időzített kép.
  Érdekes amit írsz Isten segítségéről. Olyan benyomásom volt nekem is, hogy annál több segítség érkezett, minél többet vállaltunk. Pedig én nem is vagyok hívő. De, ha más nem, érthetetlen volt az erő ami a gyerekek születésének a számával nőtt...

  VálaszTörlés
 5. Kívánom neked, hogy az utolsó bekezdéseben leírt állapot nagyon sokáig maradjon!
  S jól látom, emlékszem: csak nem az álomképet tartod a kezedben?
  Ölel: Dorka

  VálaszTörlés
 6. Boldog Új Évet kívánok neked és az egész családodnak!!!

  VálaszTörlés
 7. Amikor nézegetem a képeidet, akkor érzem, hogy nekem is hiányzik a nagy család. Szépek a gyerekek, és olyan boldogok!!!
  Boldog Új Évet kívánok!!!

  VálaszTörlés
 8. Nem volt netem mostanáig, így csak most néztem a beszámolót, szépek voltatok, jó kis ajándékok, tiédre irigykedek is ;)

  VálaszTörlés
 9. Látom a Dórák kiszúrták az ajándékom:-DDD Tényleg csodás és annyira örültem neki!

  VálaszTörlés