Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2012. november 6., kedd

Nora Corbett: Tigerlily (1)

Nagyjából mostanában jutottam el oda, hogy végre nem vagyok totál mosogatórongy, mire hazaérek a gyerekekkel. Ma már odáig "fajult" a dolog, hogy este nekilátnék egy nagy adag vasalnivalónak:-D Csak hát Viktorral nézzük a Trónok harca 2. évadját és nagyon-nagyon jó, így erőteljesen hajlok arra, hogy házimunka helyett inkább tévézzünk. Könyvből most épp ugyanezen sorozat harmadik kötetét olvasgatom. Ha van időm, akkor szinte le sem teszem, de sajnos mostanság inkább a nincs időm a jellemző. Hímzésekkel is így vagyok...

Végül ennek a Nora Corbett tündérnek álltam neki. Anyukámnak készül majd karácsonyra. Nagyon sokáig a Petal Fairy felé hajlottam, de sikerült  a józan észre hallgatnom, hogy esélyem sincs befejezni az ünnepekig. Tuti befutó lett a kisebbik tündér, ami továbbra is nagyon tetszett. (A Petal Fairy meg maradt továbbra is a kívánságlistámon.) Viszont hiányzik a 011HL #4-es Kreinik belőle, remélem Mariann talál gigantikus készletében egy kicsit nekem belőle. Az Éva kézimunkát már végigjártam. Naná, hogy nincs sehol, talán januárra lesz készletfeltöltés. A neten található magyar boltokban sem találtam. Nem kizárt, hogy végül valami mással leszek kénytelen helyettesíteni.

Naszóval itt tartok a Tigerlilyvel. Nem friss a kép, azóta még pár színt beleöltögettem a szoknyájába, de azt még nem fotóztam. Volt egy frankó márványos anyag a dobozomban, nem tudom mióta lapulhatott benne, de most vágtam belőle egy darabot ehhez a hímzéshez. Szerintem nagyon illik hozzá.


  És ilyen a tigrisliliom élőben:
 

8 megjegyzés:

  1. Ez gyönyörű lesz!
    Kikaptam a fiókomat, felkotortam kicsit, de nekem sincs sajnos. :/
    A Trónok harcát mi is megnéztük, állati jó az a sorozat. :)

    VálaszTörlés
  2. Szép képet választottál, megint...Az előbbi írásodra írva persze megéri írni...én mindig visszamegyek ahova írtam kiváncsi vagyok a válaszra... ha nem lennék, nem írnák és ha nem válaszolsz minek írni...Szóval ez egy kölcsönös....Tudom nagy szó nagy családot ellátni és még kicsi kézimunka és még blog is... de ha nem szeretnéd csinálni nem jönnél és akkor azért hiányoznál...Nos jól kiforgattam, de ugyis érted....és nagyon szép napot Nektek!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lesz!
    Sajnos nem találtam ezt a Kreiniket :( Pedig azt hittem van ilyenem...

    VálaszTörlés
  4. én is beletúrtam a dobozomba, és találtam is 11HL-t, igaz nem #4-es.Még meg sincs kezdve, mert most rendeltem a karácsonyi csili-vili cuccokhoz, úgyhogy rajta van a teljes 50M. Nem tudom, pontosan hova kell a mintához, de szerintem abszolut jó a #4 helyett.Írj, ha szükség van rá.
    Majd legalább jól megnézem közelről is ezt a szépséges tündérkét :))

    VálaszTörlés
  5. Tigelily: szépet választottál, már megint! (nálam is listás)
    Trónok harca! Tavasszal találtunk rá a férjemmel imádtuk nézni. Három napig szinte mást sem csináltunk:))
    Nagyon hiányoznak a képes beszámolóid, de megértelek kevesebb időt tudsz szánni a hobbijaidra:(

    VálaszTörlés
  6. De jó, hogy belerázódtál!! Nekem 1 gyerek mellett kb. 1,5 hónap volt. Minden elismerésem!
    A Trónok harca a kedvencem, könyvben és filmen is.

    VálaszTörlés
  7. Fidike! Köszi!
    Judit! Köszi! És azt is, hogy utánanéztél a kreiniknek. Ma nyomjuk le az utolsó részt a sorozatból. Hiányozni fog.
    Vera! Örülök annak, amit írtál. Jövök, de ritkábban. Aztán ha majd belerázódtam, akkor pedig biztos még gyakrabban lesznek bejegyzések, mert mondanivalóm, sőt néha még "mutigatnivalóm" is lenne. Én is visszatérek oda, ami érdekel:-D
    Mariann! Köszi! Pedig neked is nagy készleted van:(
    Hesztia! Írok külön levelet, mert még azzal is lógok! Még ma este mégegyszer géphez keveredek, az tuti!
    Jutka! Na ha összejön, akkor ma még felteszem Karcsi szülinapjáról is a képeket. Most volt 5 éves!
    Amilgade! A belerázódás lényegében a teljes K.O.-t jelenti:-DD Most nekem is nagy kedvenc a könyv. A film második évadja egy picit csalódás, mert sok dolgot átköltöttek, pedig az első évad szinte egy az egyben ugyanaz volt, mint a könyv, és ettől plusszba nagyon tetszett!

    VálaszTörlés