Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2011. december 26., hétfő

Karácsonyi képek

Pár szóban a karácsonyról. Először is ilyen hatalmas karácsonyfánk van idén. Végre van helye, így nem is lehetett kisebb a fa 2 méternél. Vettünk rá pár új díszt is, amiből két édes gombát azonnal sikerült összetörni:-D A fiúk díszítették, ilyen lett. Mi minden évben ilyen eklektikus fenyőt készítünk:-D
Elég ügyesen előredolgoztunk idén a karácsonnyal kapcsolatban. Szinte mindent a neten, főképp a bookline-on szereztem be. Őszintén szólva nem is hiányzott, hogy boltról-boltra járva keresgéljem a megfelelő ajándékokat. A fiúk a Lego prosikból kiválasztották, hogy miket szeretnének, és idén meglepő módon szerény kívánságokkal álltak elő. Mindegyik kapott egy-egy kisebb Legot meg egy könyvet.
A sütikkel és a takarítással már nem sikerült túl jól felkészülni. A gond főképp az volt, hogy 19-én reggel érkeztek meg a kőművesek és a szakik kicserélni a bejárati ajtót, a fenti fürdő ablakát, leszedték a régi redőnyöket és feltették az újakat. A munkát szeptemberben rendeltük meg, most értek ide. Hát elég rendesen összemocskolták a lakást. Szerdán pedig újra jött Laci bácsi a fiával a szépséghibákat eltüntetni. Hát a redőnyösök elég szépen szétbarmolátk az ablakok körül a vakolatot, sokáig kellett a hibákat javítgatni. Úgyhogy lényegében csütörtökön estem neki igazán a lakásnak meg a sütésnek és ennek is csak módjával, mert a lábam nem nagyon bírta a kiképzést a hétfői első körös romeltakarítás után.
Egy dologban megállapodtunk Viktorral. Idén nem fogjuk túlpörögni a karácsonyt. Én nem főzök semmi extrát, addig takarítunk, amíg kedvünk van. Inkább együtt leszünk és élvezzük a szabadságot. Így aztán 24-én reggel Wall-E-t nézett az egész család. Itt készült egy pár kép, szerintem egész jók:-DHozzánk a Jézuska hamar megérkezett, a gyerekek már szinte tűkön ültek. A legnagyobb csomagot Marika kapta. Érdemes figyelni, ahogy a csomagján fetreng az egyik kép hátterében. Mindegyik fiú nagyon örült az ajándékainak. Viktor is:-D A sálját 23-án késő este fejeztem be. Hihetetlen nagy meló volt, 20 deka kabala grillázs ment bele. A végén már nagyon monotonnak éreztem a nagyimintát, de mégis élveztem. Viktor ajándékával elkészültem, a szüleimével viszont nem. Ennek egyrészt oka, hogy novemberben 3x voltam beteg, sok idő kiesett, mert a lábadzási idő alatt sokat aludtam, nameg esténként egyszerűen totál hamar kidőlök. Viktor szerint a fogibogyó az oka, gondolkodom is azon, hogy abbahagyom inkább.Na és itt van az én ajándékom, amit az uramtól kaptam. Szenteste bele is böktem pár szálat. Nagyon szeretem a Lanarte készleteket (is), ez meg tényleg olyan kis finom minta. Szegény uram izgult, hogy hátha meglesz már a készlet (én is nagyon izgultam), de szerencsére ezt még nem hörcsögöltem be magamnak. Aztán ott van a kedvenc illatom is, használom is minden nap azóta, hogy kézbe vettem.Ez a pár kép pedig bónusz a mai napról. Azon a képen, ahol Marika a földön fekszik, egy giga sikítós, hisztizős, dobálós soron vagyunk épp túl. Igazából lefilmezni akartam a dühöngő-sikoltozó gyereket, de a kamerát látva rögtön pózolni kezdett:-D

7 megjegyzés:

  1. :-) Nagyon jók a képek! Na ilyen nagy fára vágyunk mi is, de úgy látszik nekünk is akkor lesz, ha nagyobb lakásba elköltözünk.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon boldog ünnepeket Nektek - látom, megvan!:o) Tündéri kép mindegyik, jó nézegetni őket!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a vendéglátást!

    VálaszTörlés
  4. Igazán boldog karácsonyotok lehetett, nagyon szép kis család a Tiétek! Marika annyira aranyos:))

    VálaszTörlés
  5. Nektek is nagyon boldog karácsonyt! Gondoltam Rád, amikor a varróasztalkámat átvittük a hálóba, hogy a helyére a fa kerülhessen, hogy nektek a szép, új, nagy házatokban már nincs ilyen gond:-)))

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok az ünnepek laza felfogásához, a szép nagy fához és az ajándékaidhoz. A képeket elnézve nehéz elképzelni Marika nyűgét, mert rendkívül jó hangulatú kislánynak látszik.

    VálaszTörlés