Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2011. december 30., péntek

Karácsonyi ajándékok

Ha jól látom idén voltam a leglustább a blogolásban. Nem akarom felhozni a statisztikámat itt az utolsó napokban, de még pár dolgot mindenképp megmutatok, amit az elmúlt napokban fotóztam. Legyen először a nagyszülőktől kapott két tuti ajándék. Közösbe kapták a gyerekek, ezen Karcsi elég nehezen tette túl magát, mert személyre szólóan "csak" egy hosszú ujjú pólót kapott. A csocsóhoz kicsit még kicsi, a babakonyhát pedig Marikával ketten uralják. Karesz eleinte üvöltött, ha Marika közeledett a konyhához, mert ő a sajátjának tekintette! Legalább fél napig ezt hallgattuk:
-Ne engedd oda Marikát, mert játszani akar vele!!!!-Mindezt a legkétségbeesettebb hangon kell elképzelni, mikor élete egyetlen játékát akarják tőle elvenni. Aztán adtam a konyhába még egy pár dolgot a saját konyhámból, kiegészítettük Miki sütisütő készletével és akkor már mindenki elfért a babakonyhában. Eleinte mandarinhéjat főzögettek, két napig lilababot, de tegnap tökéletes italok készültek sakkfigurákból is.
Itt is van a kiskonyha. Meg plusz két fotó Marcsiról. Az egyiken csodaszép, a másikon annyira jókedvű és vásott, ami tökéletesen tükrözi Marika két arcát.És itt a csocsó, amit a nagyok nagyon szeretnek, bár Miki egyre ritkábban játszik vele, mert Matyi még csak véletlenül sem kedvez neki. Velem jó játszani, mert anya béna nagyon. El sem hiszem, hogy az egyetemen volt idő, mikor a koliban órákat csocsóztunk és nagyon ment... Régmúlt mán megint...Karcsi nem fotózkodott persze!

6 megjegyzés:

  1. Marika olyan bájos ....így a fotókon keresztül (nekem a dobozon fekvős a kedvencem)
    Matyi és Miki már igazi komoly nagyfiúk.
    Karcsi szerintem előbb, utóbb kinövi a kicsit önzős korszakát.
    Anyukádnak készített x-szemes egy csoda lett!
    A sál is nagyon tetszik:))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon-nagyon szép Marika. Jó lehet, ilyen nagy konyhában sütni-főzni. Ez a Karcsi! Remélem azért sikerül feldolgoznia, hogy ő most csak a kiskukta.
    Mikinek hajrá, Matyi meg olyan nagyfiú, hogy csak mondogatom magamnak...te jó ég! De hát Misi is már 4 éves lesz.
    Vannak titkos utazós terveim, még nem hoztam fel Tamásnak, de mennék lehet jövő héten.

    VálaszTörlés
  3. Ma láttalak benneteket:-) Marika mekkora már-o
    Te nagyon jól nézel ki! Bocs, hogy nem köszöntem rád, de nem akartam zavarni......
    Boldog új évet!

    VálaszTörlés
  4. Fantasztikus ez a babakonyha! Marika így is meg úgy is nagyon aranyos. Karcsi viselkedése okkal bosszant, bár én sem értem szegényt.
    Boldog Új Évet Mindenkinek!

    VálaszTörlés
  5. Jutka! Köszi!
    Tusi! Várunk, gyere!!!
    Kata! Gondolom a Savoyában láthattál minket. Remélem épp nem "fegyelmeztem" a kölyköket, mert elég kiborítóak tudnak lenni vásárlás közben:-D
    Beáta! Neked is BUÉK!

    VálaszTörlés
  6. Dora, en az ajandekozast ugy oldom meg, h szulinapra kapnak szemelyes ajandekot, karacsonyra pedig kozoset (tarsast....)

    VálaszTörlés