Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2011. december 28., szerda

Dimensions: Mother (3)

Kicsit alábecsültem ezt a képet mind időben, mind bonyolultságában. Így történhetett meg az is, hogy nem készültem el vele szentestére, sőt még 26-ára sem, amikor jöttek a szüleim. Anyukám majdnem készen nézte meg a képet, szemmel láthatóan már ez a félkész verzió is nagyon tetszett neki. Rendelt hozzá egy vékony, kifejezetten gracilis kis arany keretet. Rendelés leadva, januárban meg is valósul remélem a dolog.
Szóval komoly kihívás volt a sok-sok aranyszál, a rengeteg couching és cording. Én ezekkel az összefogott csavart fonatokkal nagyon nehezen tudtam csak hímezni, pedig nem olyan ördöngős. Mindig szépen szorosan felcsavartam, de amikor hímezni kezdtem a szálakkal, akkor szépen kitekeredtek:( Szóval sokat molyoltam vele, nem lett hibátlan, de szerintem még így is szép és mutatós a végeredmény.

Viktor kedvenc része benne a rózsa.Hesztia! Te hogy állsz vele? Apropó, csak én nem találom a blogod, vagy totál megszüntetted, vagy bezártad?

A maradék fonalakat a leszámolómintával együtt szívesen elpostázom annak, aki legelőször kéri itt a blogon. A leszámolómintát természetesen szépen összeszíneztem, de előtte készült róla egy jól olvasható fénykép, amin látszanak a kódok szépen kivehetően. A képet mail-ben küldöm, a többit postán.

11 megjegyzés:

  1. Ha lehet akkor én nagyon szívesen elfogadnám, szóval kérem szépen. :)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűséges lett!
    S milyen jó, hogy anyukádnak is tetszik, s értékeli a vele töltött időt. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon-nagyon szép lett, én is szívesen elkészíteném!Kérhetem a mintát e-mail?:tuzesb@freemail.hu

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű lett! Én is szívesen elfogadnám, mármint a kész művet :)

    VálaszTörlés
  5. Csodálatos lett! Nagyon ügyes vagy!

    Dorka

    VálaszTörlés
  6. Mindig elcsodálkozom, hogy mennyire rajongva tudsz írni a fonalakról meg a mintákról. És hogy mások is. Na de én meg azt vettem észre, hogy fejben éjjel-nappal recepteket gyártok, s ha van egy kis időm, meg valami alkalom, akkor erőszeretettel ki is próbálom őket.
    Tényleg nagyon szép lett, és hova gondolta mama, hogy kiteszi?
    Viktor sálja is tetszik, a karácsonyi képeken láttam, a fiúkról is jók a képek, Marika is nagyon aranyos a buggyos szoknyában.

    VálaszTörlés
  7. jújj,ez nagyon gyors volt!Gratulálok!

    én kicseréltem az aidát hímzővászonra, úgyhogy még lassabban haladok vele...szerencsére, nem határidős.

    Elvileg új ruhácskát kap a blogom, a párom ügyködik rajta...de akit érdekel, az kap meghívót, mert ettől függetlenűl én blogolok :)

    VálaszTörlés
  8. Én is néztem Hesztia, hogy eltűnt a blogod :( De akkor lehet hozzá meghívót kapni?

    VálaszTörlés
  9. Anna! A mail ma reggel ment, a cuccost igyekszem mihamarabb postázni!

    Beáta! Neked is ment a mail.

    Lányok! Köszönöm!

    Tusi! Ugye, hogy ugye! És még te mondtad nekem egyszer, hogy ezek az alkotó anyukák olyan megszállottak, hogy még az ebédet is képesek lefotózni alkotás címszóval. Vigyorogtam ám, mikor az első kakóscsigád átjött mms-ben a telefonomon:-D

    Hesztia! Én is kérnék meghívót, ha lehet!

    VálaszTörlés