Gyerkőceim életkora

2011. november 12., szombat

Kérlek írj véleményt!

Ha valaki erre jár és éppen van ideje, akkor légyszi írja meg az alábbi fonalról az őszinte véleményt. Én férfinak szántam ajándékba belőle valamit, amit sk készítek. Miközben alakult a tűm alatt a minta, teljesen elbizonytalanodtam, hogy biztos elég férfias vagy legalább uniszex-e az alábbi Barka Kabala Grillázs szín. Szerintetek? Mutatni a kezdeményt sajna nem mutathatom, mert az illető, akinek a meglepi készül olvassa a blogom. (Ha mégis jobb lenne a voksoláshoz, ha egy részét fotóznám, akkor holnap napfényben csinálok róla fényképet.)

11 megjegyzés:

 1. Nekem inkább uniszex. A sárga, meg az a mályvás-narancsos rész miatt talán.

  VálaszTörlés
 2. Igen, szerintem is uniszex. Nem kifejezetten nőies, de nem is túl férfias. Tudni kéne milyen férfinek készül, sztem mondjuk az én férjemnek nem biztos, hogy bejönne.

  VálaszTörlés
 3. Persze,te ismered legjobban azt, akinek készül, de ettől függetlenűl- én nem tartom férfiatlannak. Mondjuk, a bátyám konkrétan is hord ilyen színt.

  VálaszTörlés
 4. A fonal maga nagyon szép. Szerintem függ az életkortól is, hogy passzol-e a pasihoz.

  VálaszTörlés
 5. Hát nekem határeset.... kérdés milyen idős férfié lesz?
  (Az én párom nem venné fel a tuti és a fiam sem)
  Mindezek ellenére szép színű fonal!

  VálaszTörlés
 6. Csatlakoznék az előttem szólókhoz annyiban, hogy te ismered az illető színvilágát. Egyébként szerintem is függ az életkortól is.

  VálaszTörlés
 7. Köszi lányok a véleményeket. A fonalból az uramnak készülne egyékbént egy ajándék. Matyi fiammal már megnézettem a meghorgolt részt, neki nagyon tetszett. Igazából, amikor megnéztem a webshopban a színét, akkor nekem nem tűnt fel benne az az erős mályva szín, inkább a barna árnyalatait véltem felfedezni benne és gondoltam, egy sötétbarna kabáthoz tuti lesz.

  Asszem elkészítem, aztán majd meglátom... Max. más gazdát talál magának:-D

  VálaszTörlés
 8. nekem elég nőies, még csak nem is uniszex :(
  én a helyedben inkább szürkét vmi szép zölddel választanék.

  VálaszTörlés
 9. Szerintem is uniszex inkább:)

  VálaszTörlés
 10. nem nőies egyáltalán, jó kis meleg szín, ennyi...bár én az előttem szólót idézve nem sok sárgát láttam benne, de gondolom azért választod ezt a színösszeállítást, mert ilyen tónusú cuccai vannak az illetőnek..

  VálaszTörlés
 11. Köszi mindenkinek a véleményt. Készül a cucc, aztán majd meglátom...

  VálaszTörlés