Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2011. október 14., péntek

Mirabilia: Enchanted Mermaid (3)

Immáron az összes x-et ráöltögettem az anyagomra. Most jöhetnek a gyöngyök. Kicsit csaltam, mert a fázisfotó nem friss, csak fotóztam egyszer gyöngyök nélkül. Mára már vagy 50 gyöngy fenn van az anyagomon, csak nem túl mutatós, így azt külön nem fotóztam. Legközelebb már a kész 9 nővel jövök. Végül mosás és keményítés mellett döntöttem, mert irtó gyűrött az egész anyagom, jó lenne szépen kimerevíteni kereteztetés előtt. És ennek a képemnek anyagi helyzet ide vagy oda, keritek egy kis pénzt kereteztetésre:-D Már a helye is megvan a falon:-D
Nem tudom mennyire látszik a sok-sok kreinik benne. Már így is szépen csillog, hát még ha a gyöngyök is rajta lesznek.
Egyébként továbbra is azért haladok lassan, mert horgolgatok. Kicsit ebbe is belekapok, kicsit abba is, da abból majd inkább kész műveket mutatok, mert a félkészek nem nagyon mutatnak:-D Ja, és tegnap itt volt Keresztanyám és megtanított kötni. Illetve az alapokat, a simát, fordítottat tudom rém bénán, tk görcsösen és nagyon szorosan kötni. Már van vagy 10 sorom belőle, persze egy szemet már le is ejtettem a tűmről, de ezt most a gyakorlás még csak.

És legyen még egy kakukktojás kép a kis örökmozgómról, aki annyi örömet és morgolódást okoz az utóbbi időben.
És mivel ugye nem panaszkodunk, azért nem írom meg, hogy irgalmatlanul érezzük Viktorral, hogy elmaradt tavaly és idén is a nyaralás. Én még csak-csak, de Viktor rémesen néz ki és iszonyúan fáradt. Így az őszi szünetben itthon hagyom őt Budapesten, hogy kicsit legyen nélkülünk, aludjon, regenerálódjon, menjen rokonokhoz, egyen és próbálja ki, hogy 1 hét alatt tud-e unatkozni nélkülünk.

6 megjegyzés:

  1. Szépségesek a csajok :)!!
    Kíváncsi leszek Viktor hogy bírja majd nélkületek? ;)

    VálaszTörlés
  2. Marika nekem egyre jobban Miki? Legalábbis ezen a képen nagyon hasonlít rá. És szőkül a haja is? Olyan nagylány már!
    Puszi

    VálaszTörlés
  3. Te egy nagyon nagyon megértő társ vagy! Nem csoda, hogy elfáradt a férjed, a költözés, az anyagi terhek..., de Neked sem lehet könnyű. Akár kettesben is tölthetnétek pár napot. Tündéri teher a lányod! Vicces, de akkor jutsz mindig eszembe amikor a zoknikat teregetem. Én csak három ember után, de elképzelem Te mennyit válogatsz párba és rakod el személy szerint. Nem kis feladat és még hímezni is van időd! Gratulálok!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon várom a kész munkádról a képeket, mert egyesével is szépek, de együtt... :)

    VálaszTörlés
  5. Dejó, hogy ilyen kitartó vagy! Jól alakulnak a tündérkéid:))

    VálaszTörlés
  6. jújj, ezek a Mira-csajok!!! Szívem csücske mindahány. Alig várom már, hogy keretben is mutasd

    VálaszTörlés