Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2011. október 5., szerda

Ismét horgolok

Valamikor nyár elején éreztem úgy, hogy kéne megint horgolnom. Egyre több horgolós blogot nézegettem, egyre többet kattintottam a Barka fonalboltra is:-DD Végül döntött a kíváncsiság, vettem pár apróbb dolgot. Először én is újra valami egyszerűbbet akartam kipróbálni, hiszen komolyabban már évek óta nem volt horgolótű a kezemben. Nem is lett túl egyenletes, de a nagyikocka azért nem volt túl nagy kihívás szerencsére. Mosó masa fonalból készül, remélhetőleg lesz még belőle még egy ekkora blokk és párnák formájában fogja végezni, vagy sok-sok blokk és jöhetne egy ágytakaró Matyi ágyára.Ennyit csináltam belőle (nevetségesen kevés:-D), aztán megérkezett a várva várt Nimue madaram és mindent félretettem:-DD Valamikor augusztusban megint eszembe jutottak a szerzeményeim és Gilice fonalakból egy csajszis kis ruhácskának álltam neki, természetesen Marikának készül. Ezt nem tudom mutatni, mert darabokban van még, szóval akárhogy pakolgattam, egyszerűen nem mutatott egy fotón sem normálisan. Aztán ez is abbahagytam, mert költöztünk, nameg megint előtérbe került a hímzés.

Idén úgy döntöttem megpróbálkozom az sk ajándékokkal karácsonyra. Neki is álltam itthon lévő horgolós piroska fonal készletemből meghorgolni a múltkor mutatott terítőt. Tegnap este eddig jutottam vele, a bogyós résszel kicsit megszenvedtem, mert ilyet még sosem csináltam. Őszintén szólva azért szeretem a terítőket, mert azok igazán változatosak, a monotonitást meg a hobbiban nehezen tűröm (talán ezért is nem haladtam túl jól Matyi blokkjaival!).
Aztán persze egy csomót ötleteltem itthon, hogy kinek mit lehetne ajándékozni. Két kisebb keresztszemest jó lenne kiböködni, abból egy anyukámnak lenne, egy húgomnak. És egy mindenből elegem van, nagyon fáradt vagyok, nagyon nem bírok a bőrömben mégsem hangulatomban belestem erre a blogra és khm... izé.... Tettem pár fonalat a kosaramba Barkáéknál. De szigorúan mindből karácsonyi ajándék lesz!!!
A fotó Lucy blogjáról van persze:Update:
Közben tegnap befutottak a Gerlepár fonalak Barkáéktól. Ezekben a színekben képzeltem el én ezt a virágos kendőt. Az utolsó gombolyag meg kíváncsiságból keveredett bele a kosaramba. És mivel három napig túrtam a netet, mire megtaláltam, felteszem a mintáját a kendőnek, ugyanis tegnap este végre ráakadtam!!!

1 megjegyzés:

  1. Üdv újra a horgolósok között:)
    Virágos csillag mintát kösz, kíváncsian várom milyen horgolások kerülnek ki a kezeid közül.
    Gerlepár színei tetszenek.
    A terítő ígéretes, viszont én még soha nem horgoltam ekkora nagyot ezért is várom a kész művet:)

    VálaszTörlés