Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2017. április 8., szombat

Fonalfesztivál

Update! Csak zavart a dolog és utánakérdeztem a Cser kiadónál a fesztiválnak. Kérem szépen, a kiállítás két teremben zajlott. A színházteremben volt a nagyobb rész, mi a kicsit néztük csak meg Mariannal. Viszont nem volt ott semmi tábla, vagy nem mondta senki, hogy figyi, azt ki ne hagyjátok... Persze mi sem kérdeztük, csak konstatáltuk, hogy alig van ott valaki és pont... Na, most állati dühös vagyok magamra, hogy miért nem kérdeztem előbb és a helyszínen is miért csak kifordultunk, hogy ennyi volt. Rögtön kérdezni kellett volna.
Szóval megkövetem a Fonalfesztivált és remélem, hogy csak mi voltunk ennyire bénák...

Csak nem tudom magamban tartani a csalódottságomat. Megszerveztük Mariannal a közös fonalas napot. Átautózott a város másik feléről hozzánk a srácokkal, hogy akkor a gyerekek is szórakozzanak. A srácokat otthon hagytuk, had játszanak együtt, a kicsiket, Lacikát és Zoét felpakoltuk, hogy ők is jönnek velünk a Kacskaringó fonalfesztiválra. Hát ez minden volt, csak fonalfesztivál nem. Volt összesen 6 stand és a beharangozott kézműveseknek a fele ott sem volt talán. Kíváncsian vártam Annás és Nina fonalait is, hogy végre nézegethetem élőben, nem a neten válogatok. Sehol semmi... Vagy lett volna egy másik terem, amire nem hívták fel a figyelmünk??? Valamit kihagytunk? Vagy kicsi volt az érdeklődés és fél ötre már többen összecuccoltak?
A facen írta valaki, hogy még szerencse, hogy a belépőt le lehetett vásárolni, mert különben igazi pénzkidobás lett volna.

Mindenki kedves és segítőkész volt, a kérdéseinre részletes válaszokat kaptunk. De valahogy az egész mégis nagy csalódás volt nekünk. Ezért kár volt kimozdulni, sétálhattunk volna egyet a környéken, akkor talán Lacika is többet aludt volna. Irtó nyűgös, mert a fogát növeszti és ráadásul taknyos is mellé. Alig alszik, fáradt vagyok nagyon.

3 megjegyzés:

  1. Hát ez irtó bosszantó lehetett. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképp. Nem tudok mást elképzelni, minthogy mivel mi fél öt körül érkeztünk, a nyitás meg tízkor volt, hogy addigra többen elmentek már... Ez van.

      Törlés
  2. Hát igen, elég gyenge volt sajnos :( Még mondtad is Viktornak, hogy egy órácskára megyünk be, és 10 perc után kint voltunk, és ebbe a vásárlás is belefért.

    VálaszTörlés