Gyerkőceim életkora

2016. december 6., kedd

Képek kereteztetve

Még szülés előtt lettem készen a Dimensions Női portré készlettel. Ez is Mónikánál landolt, a dupla pasziban voltam biztos és abban, hogy vagy arany, vagy ekrü keretet kérek hozzá. Ajándékba készült, a keresztanyám kapta szülinapi-névnapi meglepetésként. Még egyszer az őskorban kérte, hogy ha van időm, akkor hímezzek neki egyet. Mindegy mit. Ilyen lett:

Ezzel a Helene Tran képpel meg már ezer éve adós vagyok. Szerintem nagyon jó kis keretet kapott, egyszerre lilás és ezüstös. A fotómasinánk viszont egyre rosszabb, mindenről vagy 5-6 képet kell csinálnom, hogy legalább 1 normális készüljön.
 

De ha már itt vagyok, akkor mutatom a hímzett képeim sarkát. Nálunk ilyen a nappali fele. A másik felét Gaál Zsiga bácsi képei díszítik.


6 megjegyzés:

 1. Nagyon szép keretet választottál , illenek egymáshoz:-) Csodás ajándék !

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Ági! Az uram és a keretező választotta, én csak iránymutatást adtam, hogy milyennek képzelem el.

   Törlés
 2. De gyönyörű! A kép is, a képek is egymás mellett. Gondolom jó rájuk pillantani.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi!
   Ez az a sarok a lakásban, amit sosem unok meg nézegetni és mindig csodálkozom azon, hogy ezeket a számomra nagy munkákat sikerült elkészítenem és nem hagytam félbe.

   Törlés
 3. Nagyon szépek lettek! :)
  Bezzeg nekem egy csomó a szekrényben van keretezés nélkül. Pedig egyszer már megfogadtam, hogy minden hónapban legalább egyet kereteztetek...
  De félbehagyva csak kettő van, a cicás welcome és a HAED kép.

  VálaszTörlés
 4. Csodáltos színharmónia alakul ki a kép és a keretezést illetően. Ha jól olvasom nő a keretező, tehát nem véletlen;-))))
  Mindketten remek munkát végeztetek!

  VálaszTörlés