Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2016. augusztus 24., szerda

Éhes vagyok

Csak így, nemes egyszerűséggel. Megőrülök attól, hogy folyton időre ehetek, hogy folyton számolnom kell, hogy folyton másra ácsingózom, mint amit ehetek. Egyébként szerintem nagyon össze is ment a gyomrom, de mégis azt érzem most már napi szinten, hogy éhes vagyok. Nagyon! Jövő héten lesz még egy jelenésem a diabetológián, előtte persze a kötelező cukorkontroll. És tudom, hogy utána sem nagyon kéne kilengenem, mert mégiscsak nem jó Sanyinak, ha az anyja számolatlanul tömi magába a szénhidrátot, neadjisten csokit vagy sütit. Szóval nem is fogom megtenni, de néha belehalok, úgy innék egy nagy pohár colát, vagy tömény cukros limonádét, vagy ennék egy krémest, bevágnék egy nagy pálcás magnumot, ennék egy sajtos tejfölös lángost, vagy hideg gyümölcslevest. Vagy egyszerűen csak nekiesnék egy nagy tál sültkrumplinak, vagy ennék két cső főtt kukoricát.
Ha megszületett Sanyi, a Lipótiból kérek egy nagy karamellás tejet. És soha többet nem eszem Ham-Lett-et, reggelire egy nagy szelet kenyeret eszem, nem 4 dekányit, és uzsira ha kívánom, akkor 2 barackot is felfalok!
Hétvégén Matyi szülinapjára Tiramisut csinálok majd. Megint csak megszagolom, mert hétfőn vérvétel, tartani kell maxra a szabályokat, nem szabad kilengenem, mert akkor a cukrom is szar lesz. Én nemtom hogy bírják a cukorbetegek, de nekem ez kőkemény így lassan fél éve már. Eleinte mindent kihánytam, mikor meg végre tudtam volna enni, akkor kezdődött, hogy már nem szabad akármit akkor amikor csak szeretném. Sovány vígasz, hogy mindössze 5 kilót híztam, vagyis valszeg inkább fogytam csak.

11 megjegyzés:

  1. Szörnyű lehet, hogy ennyire vissza kell fognod magad. Na, majd ha megszületik Sanyi, már ehetsz, amit megkívánsz. Már nincs sok hátra! :)

    VálaszTörlés
  2. Az én lányom is most szült hat hete, ugyanezt a tortúrát csinálta végig, de most már túl van rajta és szerencsére ő is és a baba is jól van. Így csak kitartást tudok kívánni.

    VálaszTörlés
  3. Szegény! Keresem a szavakat...,mit is lehet írni? Mert hétköznapi esetben mondanám, hogy néha tehetnél kivételt, mivel terhes vagy, nem tudom mennyit ártanál a babának. Kitartás! Már csak(?) öt hét. Az viszont nagyon jó, hogy keveset híztál.

    VálaszTörlés
  4. Kitartás!!!!! Én Andrissal lettem cukis, talán emlékszel.... 2 éves kora óta valóban cukorbeteg vagyok, 2 éve napi 4 inzulinnal, igy csináltam végig a terhességet.... nem egyszerű, de muszáj.... Nemsokára vége :) (én rossz cukis vagyok, osztok, szorzok, inzulint számolok és megeszem azt a barackot....bár tény, most nincs pocak, akkor én is rendesen viselkedtem :) )

    VálaszTörlés
  5. Óriási kontroll ez! Szörnyen nehéz lehet...
    Kitartás, közeleg a vége :)

    VálaszTörlés
  6. Köszi lányok a biztatást! Holnap megyek diabetológiára, az utolsó terhelésem 6,29 lett, remélem ezzel szabadlábra bocsátanak...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. drukkolok hogy az új tanévvel szabadulj :D

      Törlés
    2. Elengedtek a diabetológiáról:-D Szülés után 6 héttel kell kontrollra mennem. Frankó! Még 3,5 hetem van szülésig...

      Törlés
    3. Januárban szültem, májusban értem oda kontrollra. Inzulin maradt (elotte is az volt mar) mert tervben a kistesó, utana újragondoljuk a dokival

      Törlés
    4. De jó, hogy tervben van még egy kistesó! Drukkolok hozzá!

      Törlés
    5. Még nem idei terv, inkább jövő ilyenkor akarunk belevágni, szélvész kisasszony 5 fiút kitesz egyenlőre :D

      Törlés