Gyerkőceim életkora

2016. augusztus 4., csütörtök

Ez is elmúlt:-D

Időközben 39 éves lettem. Volt kis ünneplés, és bár a kiállításon a készletet szülinapi ajándékként kaptam, Viktor vett nekem még egy csúcs táskát is. Szép és praktikus. Próbáltak többen is jó képet csinálni rólam, de hát a fotós hozott anyagból dolgozik. Ezen a képen talán az én fejem ellensúlyozzák a srácaim:

Marikáról meg ezt a bájos képet lőtte Matyi fiam. Olyan szép kislány, egyre csajosabb.

Adatok Sanyiról: Megint farfekvéses, 1925 g, hatalmas haja van. Még mindig sok a magzatvíz, úgy érzem magam, mint egy szétrepedni készülő dinnye.
Adatok rólam: Ennyire fáradt még egy terhességemnél sem voltam. Ennyire vacak még sosem volt a kapacitásom. Nagyon várom, hogy Sanyi kinn legyen. Még 7 hét meg egy pici. Napjában legalább 2 ember megkérdezi, hogy ugye 2 héten belül szülök...


10 megjegyzés:

 1. Marika nem csak szép, roppant bájos, kedves.
  Terhesség: rohan az idő!!! Lassan meglátjuk Sanyikát. Nyár van, nehéz mindenkinek. Gyorsan fog jönni, a szülés meg egyre könnyebb. Készenléti terv legyen, szerintem talán be sem érsz a kórházba.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi!
   Azért érezhető nagyon, hogy máshogy bírom, mint 6 évvel ezelőtt, a 15-ről meg ne is beszéljünk:-D

   Törlés
 2. Sok boldogságot, jó egészséget kívánok Mindkettőtöknek :-)
  Marika rengeteget nőtt, majd a bátyjai rajta tarthatják a szemüket , mert nagyon kelendő lesz-- én úgy hiszem !

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Marika hihetetlenül huncut, általában teljes gőzzel a fiútársaságban tombol, bárki jön hozzánk. Szóval mink is rajta tartjuk a szemünket!

   Törlés
 3. Boldog Születésnapot így utólag is!

  VálaszTörlés
 4. Boldog születésnapot Dóra! A legjobb egészséget kívánok mindnyájatoknak. :)

  VálaszTörlés
 5. Kitartás! Én is az utolsót - harmadikat /:) / - viseltem a legnehezebben...na és persze nem utolsó sorban boldog 16. születésnapot!;)

  VálaszTörlés