Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2013. május 15., szerda

Bogi keresztelője



Még mindig csak pótolok, mert nem szeretnék ilyen jeles esemény mellett szó nélkül elmenni. Nameg kapcsolódik hozzá sok-sok kép is, amiket készítettem és itt megtalálhatók. Tehát április 21-én megkereszteltük húgomék kislányát, Bogit. Azt hiszem elmondhatom, hogy tökéletesen viselkedett a kiscsaj, épp csak egy cseppet panaszkodott a keresztelés alatt. Misi is remekül viselte a tömeget, a folyamatos hangzavart. Húgomék rendesen kitettek magukért. A srácaik csinosak voltak, húgom csodaszép a piros ruhájában. Az ételek nagyon finomak voltak és rengeteg (még három nap múlva is husit ettem otthon). Én sajnos épp semmivel nem tudtam hozzájárulni a sütikhez, mert persze a jeles eseményre Karcsi lebetegedett, aztán kissé Marika is kezdett lerobbanni. Így végül Viktor itthon maradt a két kicsivel én meg a nagyokkal vonatra ültem vasárnap reggel. Előző nap meg egyszerűen nem fért bele a sütisütés az időmbe, pedig mindent megvettem hozzá. Így aztán csak egy kis ajándékot vittünk a gyerekeknek, meg magunkat. Mindhárman nagyon jól éreztük magunkat, jó volt egy kicsit a nagy családi körben lenni, hiszen már olyan ritkásan gyűlünk össze. Sajnáltam, hogy csak a fél családom tudott eljönni.

Ja, a képeken engem ne nagyon keressen senki, mert én fotóztam:-D Az egyik csoportképre rohantam csak oda.

4 megjegyzés:

  1. Rólad is csinálhatna valaki néha képet. Mit fognak mutogatni majd a te gyerekeid?

    VálaszTörlés
  2. Hát igen, néha te is szerepelhetnél :) Boginak viszont tényleg jó az a piros ruhája! Kár, hogy teljes egész alakos fotót nem csináltál róla. Édi a kis Bogi meg :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon édes a kicsi lány! :) Köszi a képeket!
    A keresztelő a veszprémi Margit templomban volt?

    VálaszTörlés
  4. Ha néha készül mindig bánom:-D Tudom, a fotós hozott anyagból dolgozik, de állati bénán nézek ki a képeken.
    Viszont Egerben Viktor lefotózott. (azóta feltett szándékom pár kilót leadni:-D) Majd mutatom a képeket, csak érjek el oda.

    Phan! Igen, ott volt a keresztelő!

    VálaszTörlés