Gyerkőceim életkora

2013. május 15., szerda

Bogi keresztelőjeMég mindig csak pótolok, mert nem szeretnék ilyen jeles esemény mellett szó nélkül elmenni. Nameg kapcsolódik hozzá sok-sok kép is, amiket készítettem és itt megtalálhatók. Tehát április 21-én megkereszteltük húgomék kislányát, Bogit. Azt hiszem elmondhatom, hogy tökéletesen viselkedett a kiscsaj, épp csak egy cseppet panaszkodott a keresztelés alatt. Misi is remekül viselte a tömeget, a folyamatos hangzavart. Húgomék rendesen kitettek magukért. A srácaik csinosak voltak, húgom csodaszép a piros ruhájában. Az ételek nagyon finomak voltak és rengeteg (még három nap múlva is husit ettem otthon). Én sajnos épp semmivel nem tudtam hozzájárulni a sütikhez, mert persze a jeles eseményre Karcsi lebetegedett, aztán kissé Marika is kezdett lerobbanni. Így végül Viktor itthon maradt a két kicsivel én meg a nagyokkal vonatra ültem vasárnap reggel. Előző nap meg egyszerűen nem fért bele a sütisütés az időmbe, pedig mindent megvettem hozzá. Így aztán csak egy kis ajándékot vittünk a gyerekeknek, meg magunkat. Mindhárman nagyon jól éreztük magunkat, jó volt egy kicsit a nagy családi körben lenni, hiszen már olyan ritkásan gyűlünk össze. Sajnáltam, hogy csak a fél családom tudott eljönni.

Ja, a képeken engem ne nagyon keressen senki, mert én fotóztam:-D Az egyik csoportképre rohantam csak oda.

4 megjegyzés:

 1. Rólad is csinálhatna valaki néha képet. Mit fognak mutogatni majd a te gyerekeid?

  VálaszTörlés
 2. Hát igen, néha te is szerepelhetnél :) Boginak viszont tényleg jó az a piros ruhája! Kár, hogy teljes egész alakos fotót nem csináltál róla. Édi a kis Bogi meg :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon édes a kicsi lány! :) Köszi a képeket!
  A keresztelő a veszprémi Margit templomban volt?

  VálaszTörlés
 4. Ha néha készül mindig bánom:-D Tudom, a fotós hozott anyagból dolgozik, de állati bénán nézek ki a képeken.
  Viszont Egerben Viktor lefotózott. (azóta feltett szándékom pár kilót leadni:-D) Majd mutatom a képeket, csak érjek el oda.

  Phan! Igen, ott volt a keresztelő!

  VálaszTörlés