Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2013. január 1., kedd

Nora Corbett: Tigerlily (3)

 

Gőzerővel készítettem anyukámnak ezt a hímzést, hogy még legyen időm karácsony előtt kereteztetni is vinni. Sajnos személyesen nem tudtam elmenni a keretezőhöz, így az ottani eladóra és Viktorom szemére lett bízva a dolog. Szerintem szépet választottak közösen. A csajszi persze megüzente, hogy hétfőn (dec. 17-én) menjek be még rákukkantani a megoldásukra, mert akkor már szabin leszek, de már csak betelefonáltam neki, hogy sima üveget kérek a tündérhez. Megbíztam a közös döntésben.

Keretben már otthon fotóztam. Utólag jutott eszembe, hogy készíthettem volna egy közös képet anyukámmal is:-D Nagyon örült egyébként a hímzésnek, azt mondta, hogy igazi telitalálat, mert anno pont ilyen tündért rajzolt neki az óvónéni. (hasonló alak és szárnyak) Azt is mondta, hogy: léleksimogató ajándék volt, aminek én kimondhatatlanul örültem.

Tudtam még fotózni a keret nélkül pár közelit is, de szinte azon melegiben vitte Viktorom tovább. De azért mutatom azokat a fotókat is. Egyébként rengeteg gyöngyöt kellett felvarrnom, szám szerint úgy 300 körülit:-D Most a gyöngyök felvarrása előtt mostam és keményítettem az anyagot, szerintem jó döntés volt.




14 megjegyzés:

  1. Egyszerűen gyönyörű! Nem csodálom, hogy anyukád örült, pláne ha kedves emléket idéz! Nagyon szép, a gyöngyökkel pláne.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett!!! Gratulálok!

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű részlet fotók, nagyon szépséges lett! A kerete is szuper!

    VálaszTörlés
  4. Óóó, de szépséges! Idén már tényleg vissza kell vezetnem magam a hímzés világába. :-D Nem gondoltam volna, hogy a 2012-es évem ennyire az olvasás jegyében fog eltelni. :-O Nem bánom, csak sajnálom, hogy a hímzés így háttérbe szorult. Viszont a tündér szépséges lett és még én is emlékszem milyen léleksimogató tud lenni, csak úgy magában is és akkor is amikor ajándékba készíted. :-)

    VálaszTörlés
  5. Köszönö mindenkinek a kedves szavakat!
    Továbbra is nagyon szeretem a Mirabilia, főképp a Nora Corbett mintákat. Tuti, hogy nem ez volt az utolsó! És talán gáz, de szeretek gyöngyözni is. Láthatatlan szállal is;)

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű lett!!!! Nagyon szeretem én is a N.C. mintákat, nem lehet betelni velük!

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű lett, jól választottak! Nagyon szépek ezek a minták.

    VálaszTörlés
  8. Eszméletlen szép lett! Gratulálok hozzá! :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép, és igazán kiemeli a keret a képet!

    VálaszTörlés
  10. Gyönyörű a tündike, telitalálat a keret is! :)

    VálaszTörlés