Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2013. január 23., szerda

Karcsival a Tropicariumban

  
 
Időről időre kell olyan programot rendezni, ami csak 1 gyerekkel valósul meg. Úgy éreztük, hogy Karcsi lelkén van mostanság nagy luk, így Viktor kitalálta, hogy menjünk el a Tropicariumba. Ragaszkodott ahhoz is, hogy Karcsi velem menjen, mert mostanában inkább apa barátja, kellett egy kis "alapozás" az anya-fia kapcsolatnak.
Annyira izgatott volt, amikor mondtuk neki, hogy képtelen volt várni egy kicsit is, azonnal kellett indulni szombat délelőtt a múzeumba. Nagyon szereti a halakat, a cápákat kifejezetten. Eszméletlen boldogan, harsogva nézett végig mindent. Pózolt a fényképezőgépnek, fotózott ezerrel, egyet még rólam is kattintott, hasonlóan homályos, mint a többi. Mindent kérdezett, mindent megnézett, aztán valahol a tropicarium közepén egyszerre csak telítődött a kismókus. Az egyik akvárium előtt elkezdett zokogni, hogy: "Olyan gyönyörűek a halak!" Azt hiszem kicsi lelke eddig bírta az izgalmat. Megszeretgettem, aztán néztük tovább a halakat. Utána egy közöset ebédeltünk, kínait választott ő is és én is. Persze az enyémet ette meg inkább:-D

Vasárnap délután apa vitte el a Karcsit és Mikit uszizni. Vasárnap este karcsi közölte, hogy ez volt a világ legjobb hétvégéje. Hétfő reggel pedig zokogott, hogy nem akar oviba menni. Most kivételesen túl jó volt a hétvége:-D

2 megjegyzés:

  1. Oh! Igen, én is igyekeztem figyelni arra, hogy legyen idő csak egy gyerekre. Nem olyan bonyolult, mindegyiknek más az érdeklődési köre. Jó kettesben lenni. Meghitt lesz. Fel is szakadt benne valami, ami ezáltal eltűnik. Lehet, jó úton jártok, nem tudom. Próbálkozni érdemes!
    Nekem is fejtörést okoz ez a kisfiú és hasonlóan hozzátok ötletszerűen kipróbálnék mindent, ami eszembe jut. Ami beválik avval élni kell.

    VálaszTörlés