Gyerkőceim életkora

2012. október 12., péntek

Tilda kicsi baba 2.

Ezt még nem mutattam. Valamikor a nyár közepe táján készült el ez a Tilda munkám. Ősrégen kiszabtam, körbevarrtam, már csak összeállításra várt ez a pici baba. Mikor Miki mondta, hogy egy kislány szülinapi bulijába hivatalos, akkor ő a bulira egy doboz desszerttel és a Tilda babával érkezett. Hogy volt-e sikere a babának? Fogalmam sincs, mert ez egy olyan buli volt, ahol utólag bontották ki az ajándékokat:(
 
 
Megnéztem, még két félkész babám van, hogy ha gyorsan valamit össze kell dobni, akkor tudjak mihez nyúlni:-DD

2 megjegyzés:

  1. Kár, hogy nem láthattad az örömöt amit okozhattál evvel az ajándékkal!
    Bölcsibe szoktatás: kitartást! Neked biztos nem ismeretlen az a probléma, hogy közösségben sok betegséget elkapnak a gyerekek. Szerintem többet leszel otthon, mint a munkahelyeden, Emiatt ne idegeskedj, sajnos elkerülhetetlen.

    VálaszTörlés
  2. Köszi Beáta! Nem vagyok idegeskedős típus. Inkább az a problémamegoldó fajta. Nade néha olyan nehéz bármit megszervezni a 4 gyerekkel, hogy képes vagyok elcsüggedni sajnos. Betegségekre felkészültem. Startra kész apósom, Erzsi néni, Júlia barátnőm, és ha a mama felgyógyult, akkor majd rá is számíthatok. Ha nem leszek próbaidős, akkor meg még kevesebb a gond. Holnaptól többet tudok!

    VálaszTörlés