Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2012. június 4., hétfő

Időt kérek!

Nem panaszkodásként írom, de őszintén szólva semmire sincs időm. Még a blogokat sem nagyon olvasom, nemhogy a magaméba írjak:(
Ez is egy rövidke poszt lesz, többre most nem futja, pedig tudom, hogy húgom várja a részletes beszámolóimat:-DD nameg talán még mások kíváncsiak ránk.
Átvettem a közös képvisletet. Jegyzőkönyvet gyártok, időpontokat egyeztetek kertésszel, gyerekjátékokat keresek a kertbe. Adószámot igénylek a társasháznak. Próbálom nem felhúzni magam azon, hogy nem mindenki ért egyet a véleményemmel:-DDDD
Góckutatásra járok. Nőgyógyászat negatív, Fül-ott-gége negatív, fogászat gócos. Az egy szem gyökérkezelt csapos fogam felett be van gyulladva a gyökércsúcs. Egyáltalán nem fáj. Nem kizárt, hogy ettől fáj a térdem:( Urológián még nem voltam.
Júliáék itt voltak takarítani. A felső szintet rakták csilli-villi rendbe 1 nap alatt. Na nekem ez őszintén szólva kicsit lassú volt, pláne azért, mert a nappali szintje és az alsó szint lett volna a lényeg. Folytatás nem lesz, MERT!
Volt egy frankó dugulásunk. Az alsó szinten jött fel a szennyvíz a zuhanyzófülkébe, onnan ki a szobába. Még időben elcsíptük, de a csőgörényeseket ki kellett hívni. Elvittek 63 eFt-ot. Nem vertek át minket, több céget felhívtunk, ugyanannyit mondtak ők is. Ez van. Takarítást magamnak kell megcsinálnom.
Leszedtük a cseresznyét és a meggyet a kertben addig, amíg létráról elértük, meg amíg apa felmászott. Tegnap meggyes lepényt sütöttem.
Marika ezerrel dumál.
Voltunk Ajkán pünkösdölni és gyereknapozni. Csúcs volt, jól éreztük magunkat. Nagypapa kicsit többet lehetne otthon.
Összeállítottuk a nyári eseménynaptárunkat.
Megvolt Matyi klarinét vizsgája, nagyon ügyes volt.
Megvolt Karcsi foci bemutatója, irtó cuki volt, de rém béna.
Volt nálunk Dani és Lackó ittalvós bulin. A három negyedikes és Karesz fiam este 22:45-ig röhögött és viháncolt a gyerekszobában.
Megvolt a vidámság napja a suliban. Minden sütésvállalásom teljesítettem.
Megvolt az EPAM-os party. Nagyon jól éreztem magam, szerintem a család többi tagja is.
33 napja fogyózom. Ma van az első víznapom. Holnap méreckedek.
Folyamatos sérülések érnek. Feltéptem a körmöm a bal lábam hüvelykujján, lényegében megskalpoltam a kisujjam a jobb kezemen. Tele vagyok ragtapaszokkal, úgyhogy mostanában nem úszom.
Néha azért hímzek.
Fáradt vagyok.
Bevittem a melóhelyemre a "vissza szeretnék jönni dolgozni" levelet.
Nyakunkon az év vége. Két hét múlva nyári szünet!
Csak egy kép, mert olyan cukik:

2 megjegyzés:

  1. Zajlik ám nálatok (is) az élet! A dugulás kimaradhatott volna... Sok puszi Nektek!

    VálaszTörlés
  2. Ez a dugulásos témát még mindig nem tudtam feldolgozni!!! Mi kerül ezen annyiba???? Apám!!! Aranyat dugnak le a csövön????

    VálaszTörlés